Воја Брајовић је постао деда – кћерка Искра се породила, поделила са свима ПРВУ ФОТОГРАФИЈУ бебе

Глумица Искра Брајовић, ћерка Воје Брајовића, данас је постала мајка по други пут. 

На свом Инстаграм профилу поделила је радосне вести и открила како се осећа поводом доласка принове.

“На Светски дан девојчица, стигао је овај момак као најлепши поклон девојчици која је пожелела брата”, написала је Искра у опису фотографије новорођенчета. Иако још није открила име свог сина, честитке су стизале са свих страна.

Подсећамо, Искра се пре три године развела од супруга Синише, али пар је поново заједно. Како је раније изјавила, помирење је уследило након што су обоје прошли кроз “испите зрелости”.

“Од почетка смо тим када је реч о васпитању наше ћерке Инес. Без обзира на неслагања, пред дететом смо увек једно, мајка и отац као целина. Било да живимо под истим кровом или не, важно је да смо обоје присутни у њеном животу”, рекла је Искра у једном интервјуу.

Додала је да је Инес природно била везана за њу током периода када су живеле саме. “Провеле смо скоро три године саме, док смо Синиша и ја пролазили кроз различите изазове, али сада поново функционишемо као породица,” изјавила је глумица.

Beba
Беба / Извор: Инстаграм printscreen/iskrabrajovic


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Прекинула контакт с разлогом: Анђела Ђуричић први пут открила све о одлуци да се потпуно дистанцира од Гастоза – Мени ТО НИЈЕ НОРМАЛНО

У емисији ”Питања новинара”, водитељка Ана Радуловић је у студију угостила седму силу. Новинар Дарко …