Ведрана Рудан оштра према познатој водитељки јутарњег програма: "Само још једна ПЛАВУШИЦА"

Ведрана Рудан, позната по свом оштром језику, оставила је снажан утисак током гостовања у емисији коју је водила Ирина Вукотић. 

На самом почетку, Ирина је изјавила да је прочитала један од њених романа, што је Ведрану затекло без речи.

Irina Vukotić
Ирина Вукотић / Извор: Г.Г/АТАИмагес

– Ви сте чак и књигу прочитали, што се ретко догађа – истакла је Ведрана у неверици.

– Врло радо, ваше књиге волим – додала је Ирина.

– Кад дођем тако на телевизију, увек је с друге стране неко ко није прочитао књигу. Не замерам јер се књиге данас не читају, али драго ми је кад видим да неко чита, још ако је тај неко леп… Ми смо жене пуне предрасуда. Кад сам вас гледала данас у хотелској соби, да видим како ћу седети, изгледати, ко сте, шта сте, мислила сам да сте само још једна плавушица – признала је Рудан и додала:

– Ирина која чита, Ирина која је паметна, Ирина која је лепа. Мислим да ћете ви отказ добити на овој телевизији, већ данас. Желим вам сретан пут – иронична је била Ведрана.

“Размишљам шта да ми обуку кад умрем”

Ведрана Рудан је након што је објавила да је болест са којом се бори напредовала и да се због тога повлачи са јавне сцене ипак објавила нови текст на свом блогу и њиме расплакала многе. У тексту је открила какве мисли јој пролазе кроз процес лечења и колико је тешка борба коју тренутно води са опаком болешћу.

Хрватска књижевница је 1. августа на својој званичној страници објавила нови блог под називом “Бесрамници”, а посебну пажњу изазвао је текст под насловом “Не жалим ни за чим”.

– Чула сам да муж у кући отвара нека врата. Појурила сам према купатилу и на себе навукла купаћи огртач. Нисам хтела да види голу наказу. Четрдесет посто мужева остави жену кад она оболи од рака, мој муж није међу њима, напротив, брине о мени дању и ноћу. Па ипак…Ођедном, ништа ми не смета. Сви су кукали због паклених врућина. Било ми је чудно. Људи, је*еш врућине, будите срећни, немате рак. Сад су изван себе јер је хладно. Обуците се, у чему је проблем? Свима је хладно, а ја у офуцаној, танкој тренирци, зашто бих трошила лову на нову, размишљам шта да на мене навуку кад умрем. Можда ипак ону зелену хаљину коју ми је купио муж и која ми је од старта била број мања? Коначно ми стоји савршено. И ти болови. Повремено ме боле леђа, па рука, ноге, ништа драматично, али ја сваку бол тумачим као плес метастаза у мом телу. Ни са ким не могу о томе разговарати, Кејт је далеко, људи око мене имају друге “проблеме” – пише она у тексту, а затим наставља:

– Два пута сам видела како изгледа умирање од рака. Хоћу ли и ја преклињати да ме убију, а знам да то нико од оних око мене неће учинити? “Еутаназија је играчка за богате”, ових је дана рекао Жарко Пуховски. Је*ига, нисам богата. Пред пола ми је сата у глави зазвонио стих “Што се боре мисли моје”. Гугнула сам га мислећи да ћу налетети на текст некога који лудује због рака. Је*ига, Звонка Богдана муче љубавни проблеми – написала је Ведрана у свом стилу.

Vedrana Rudan
Ведрана Рудан / Извор: Фото: ТВ Пинк/Принтсцреен


Izvor:Srbija Danas

Check Also

MISTERIOZNA KUĆA U ZLOTU KRIJE TAJNU O UBISTVU DANKE ILIĆ! Detalji iz optužnice protiv Dragijevića i Jankovića!

Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot optužen je za monstruozan zločin, s obzirom na to …