"Ван себе сам, потресна ми је ситуација" Прво оглашавање Терзине мајке – открила шта је рекла трудној Милици у поверењу: "Чуле смо се…"

Однос Борислава Терзића Терза и Софије Јанићијевић је главна тема у Белој кући. Он је оставио трудну вереницу Милицу Величковић и упустио се у везу са Софијом.

Сада се први пут за домаће медије огласила Терзина мајка Милена. Она је била изненађена позивом новинара, а на питање како коментарише ударна збивања у “Елити”, рекла је:

– На послу сам тренутно, не могу да причам ништа, али иначе се не јављам никоме, не дајем никакве изјаве, ван себе сам – видно је шокирана била Милена.

Новинари су је упитали да ли подржава Терзин поступак.

Sofija Janićijević, Borislav Terzić Terza
Софија Јанићијевић, Борислав Терзић Терза / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Мислим да је јако погрешио, али шта ја сад да кажем?! Не подржавам то што је урадио, наравно да не подржавам, није требало тако, на тај начин – испричала је Терзина мајка за Pink.rs, а онда је открила да ли се чује са трудном Милицом, несуђеном снајом.

– Чуле смо се пре пар дана, не знам колико дана. Била сам јако болесна, чула сам се тад са њом. Рекла сам јој све што ја мислим о томе и то је то.

Elita
Елита / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Боли је и сама помисао да јој се унуче сутра не презива Терзић, будући да је Милица најавила да Терзу највероватније неће уписати као оца детета.

– Не знам шта да вам кажем по том питању, јако ми је потресна цела ситуација. Јако ми је тешко да причам о томе, нити могу да причам. У шоку сам због свега што се издешавало, немам речи – рекла је Милена.

Извор: Pink.rs/Дарко Танасијевић/Пренела И.Р.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"PALA" TROJICA DILERA U ČAČKU: Policija im pretresom pronašla LABORATORIJU marihuane i više od 50 kilograma droge! (FOTO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Čačku, uhapsili …