"Бори се, свим срцем сам уз њега" Пеја проговорио о здравственом стању Саше Поповића – открио како се сада осећа директор "Гранда"

И овог викенда водитељ Немања Вујичић у току емисије Премијера – Викенд специјал укључивао се са различитим личностим из света шоубизниса. Током данашње емисије огласио се и Зоран Пејић Пеја, познати водитељ и отац актуелног такмичара “Елите 8”, Јована Пејића. 

Пеја је поред свега проговорио и о здравственом стању директора “Гранда” Саше Поповића око чега је последњих месеци јавност посебно забринута.Водитељ је открио лепе вести и искористио прилику да се захвали Поповићу на сарадњи коју памти само по лепим стварима. 

– Чујемо се, бори се и много је боље. Он је мој пријатељ и јако ми је драго да иде на боље и свим срцем сам уз њега. Ми смо проживели живот заједно, он је мене запослио и ја сам од почетка у Гранду и хвала му на томе – рекао је Пеја. 

Zoran Pejić Peja
Зоран Пејић Пеја / Извор: Антонио Ахел/АТАИмагес

Са каквим се проблемима сусреће Саша Поповић?

Креативни директор Гранда већ неко време није присутан у јавности и медијима, а након што се сазнало да му је нарушено здравствено стање, читава јавност је изразила забринутост.

Јавност свакодневно жељно ишчекује нове информације о здравственом стању Саше Поповића будући да дужи временски период није присутан на малим екранима где смо навикли да га гледамо последњих година.

Saša Popović
Саша Поповић / Извор: Србија Данас

Публика музичког такмичења “Звезде Гранда” такође нестрпљиво чека повратак Саше Поповића. Из продукције овог ТВ формата поручују да се здравствено стање овог телевизијског челника поправља и да се очекује његов скори повратак.

Почетком године Поповићу се током једне посете лекару сусрео са првим здравственим компликацијама – оперисао је жучну кесу, да би у мају месецу имао несрећу, а због повреда које је том приликом задобио њему је цела нога била у гипсу.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

CEO STAN OKUPAN U BELOJ BOJI Naša lepa glumica kupila stan u Beogradu i OPREMILA GA KAO IZ ČASOPISA: Sve se sija i PRESKUPO KOŠTA

Zabava Ceo stan okupan u beloj boji: Naša lepa glumica kupila stan u Beogradu i …