"Банкротирали смо, једва смо се сналазили…" Тешка животна исповест Јелене Ђоковић, многи ће заплакати када виде о чему је реч

Жена најпопуларнијег тенисера на свету Јелена Ђоковић поделила је у јавности своју врло тешку животну причу.

Једном приликом испричала је кроз какав пакао су прошли она и њени родитељи.

Ретко када их виђамо, али су они одувек били њена највећа морална подршка.

Како живот може да се преокрене и великим звездама преко ноћи доказала нам је и Јелена.

Ово је њена исповест:

– Верујем да жене многе особине стекну гледајући своје родитеље, понајвише мајке. Моја мајка је мене и сестру рано родила, подизала нас је и све време радила. Ништа јој није било тешко, лавовски се борила да нам омогући квалитетан живот и образовање, у врло тешким условима – казала је Јелена и додала да је њен отац увек био уз мајку. 

Jelena Đoković
Јелена Ђоковић / Извор: Србија Данас

– Најлепше од свега је што сам у оцу видела одобравање и оснаживање те мамине лавовске црте. Због таквих родитеља сестра и ја се трудимо да будемо самосталне, те не чекамо да нам било шта падне у крило, већ се боримо за то. Саветовала бих и осталим младим женама да се свим срцем боре за оно у шта верују – рекла је Јелена.

Jelena Đoković
Јелена Ђоковић / Извор: АТА images

 – Моја породица била је добростојећа, па смо банкротирали, сналазили смо се, свашта смо проживели. На мишиће моје маме, уз огромну вољу, жељу и снагу да сестра и ја имамо оно што она није имала, обе смо отишле у иностранство да студирамо – изјавила је Јелена.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

(VIDEO) DECA PUCALA IZ VOZILA U POKRETU?! Vazdušnim pištoljem na ljude koji čekaju autobus: Jeziv snimak za Zvezdare, narod besan

Vesti Beograd Maloletnici pucali iz vazdušnog pištolja, i to iz vozila u pokretu na ljude …