АФЕРА ТРЕСЕ ФАРМУ – Жени Кристијана Голубовића неће бити добро када ово буде "ЧУЛА", ради се о другој жени (ВИДЕО)

Кристијан Голубовић дефинитивно је један од најзапаженијих учесника “Фарме”. Познато је и да је Кристијан у браку са Кристином Спалевић са којом има два сина.

Кристијан је пре овог брака био познат не само као жесток момам већ и као велики заводник којем многе жене нису одолеле, а то се сада поново дешава и на “Фарми”. 

Александра Јакшић отворила је душу водитељки Милици Кон, те јој признала како се осећа поводом Кристијана Голубовића и њхових размењених погледа и речи.

– Знаш како да направиш зврчку. Која ти је омиљена до сада – рекла је водитељка.

– Мало сам сурова, немам границу. Ови млади се највише пецају, мало им је теже да разумеју. Била је једна ситуација кад смо Лакић и ја узели од Лили даске од кревета. Кревет је узела Јелена касније. Лакић и ја смо добар тим, погледамо се и скапирамо се – рекла је Александра.

– Јеси заљубљена у Кристијана – упитала је водитељка.

– Нема жене која га не би желела поред себе. Не волим што је вулгаран, не волим бљутовине у друштву – рекла је Александра.

– А да је слободан – рекла је водитељка.

– Да је слободан па да, сигурно. Он се некако увек обраћа мени иако смо у друштву. Добар је фрајер, вуче жене – рекла је Александра.

– Уме он да ти добаци – рекла је водитељка.

– И увреде. Али он је такав. Ја немам страх да му нешто кажем – рекла је Александра.

– Ти личиш на његову супругу Кристину. Вероватно је он слободнији зато што га подсећаш, стално ти добаци комплимент – рекла је водитељка.

– Чак је рекао да воли мало пуније, обликоване. Ја се насмејем, нашалимо се. Ја сам слободна жена, прија ми. Не познајем његову жену, не бих да реметим, али бацим и ја поглед – рекла је Александра.

Детаљније погледајте у наставку.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"IZGLEDALA JE KAO SVAKA TINEJDŽERKA" Komšije iz Tutina otkrile sve o devojčici koja je ubila sestru! Evo šta je po njima bio OKIDAČ ZA KRVOPROLIĆE

Vesti o devojčici koju je ubila starija sestra u Lajpcigu izazvala je šok i nevericu …