Асмин побеснео након што је Терза псовао његову и Анелину ћерку, па упутио оштру поруку Бори: "Сносиће последице, Нора има оца"

Синоћ је дошло до правог хаоса у Белој кући када су Анели Ахмић и Боривоје Терзић Терза ушли у свађу. Том приликом пале су веома тешке речи и увреде међу њима. 

Бори се десило нешто што никако није смео да уради. Он је током свађе псовао Анелину и Асминову ћерку Нору, а Дурџић се сада тим поводом огласио за “Pink.rs” где је открио да ово неће проћи некажњено. 

– Што се тиче њихових ратова и свађа, то ме не занима, али у каквом год односу сам ја са Анели и породицом њеном, Нора има оца који неће дозволити да Нору било ко псује и развлачи, и увек ћу стати у заштиту свог детета! То што је псовао Нору ће 100% да сноси последице. Нека терају њихов ријалити како год желе и мисле да треба, али замолио бих их да Нору не мешају у њихов ријалити – поручио је Асмин за “Pink.rs“.

Aneli Ahmić
Анели Ахмић / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Свађа Анели и Терзе

Снимак окршаја између Анели и Терзе погледајте кликом ОВДЕ.

Њихова свађа се наставила и испред казина у дворишту. Терза је ударио Анели тамо где је највише боли. Он јој је увредио ћерку Нору и пробудио је бес у њој. Анели тврди да је Терза био у алкохолисаном стању током свађе.

Bora Terzić Terza
Бора Терзић Терза / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– За ово што си рекао да ћеш ми ј*бати Нору ћеш нај*бати, за бебу од три године тако да говориш јеба*у ти маму, кл*шару пијани – рекла је Анели.

– Је*аћу ти и мајку и ћерку твоју, др*љо једна, поп*шићете ми сви заједно ову моју црначку – додао је Терза.

– Ајде бре кл*шару распали, смеће једно болесно и п*дофилско, надрљаћеш кад те дохватим – рекла је Анели.

Elita 8
Елита 8 / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Пљуваћу ти у уста др*љо распала смрдљива – рекао је Терза.

– Муд*њо што си вратио бубицу, говориш за своју бебу да ти је грешка, је л’ слепче? Говориш за дете да ти је смеће – питала је Анели.

Детаље свађе можете погледати у видеу: 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ DOBILA IZNENAĐENJE KOJE RASPAMEĆUJE! Pevačica se odmah oglasila, evo šta je rekla

Aleksandra Mladenović iznenadila je svoje pratioce kada je podelila objavu na društvenim mrežama jer joj se …