Анђела Ђуричић након дисквалификације урадила нешто још горе – Гастоз у очају након што је продукција хитно саопштила вести

Синоћ је у Белој кући, као и сваког понедељка одржан избор потрчака, али се догодио прекршај који је целу ситуацију повео у другом смеру. 

Водитељ Милан Милошевић је дао реч Јелени Маринковић, која није ни слутила да је њен снимак разговора са Анђелом Ђуричић, која јој је рекла кога да стави, угледао светлост дана, те је избор одмах и поништен.

– Качавенда и Гастоз нека буду први пар, Муња и Мима, Миљана и Најо, Анели и Терза, Пеја и Ена…Моји потрчци су Ена и Гастоз – рекла је Јелена на снимку.

– Е ту сам вас чекао. Анђела је наговорила Јелену да стави Ену и Гастоза, постоји клип – рекао је водитељ.

Gastoz
Гастоз / Извор: Тв Пинк Printscreen

– Мислим да су одговори на то питање на интервјуу – рекла је Анђела.

– Овај избор ће бити поништен, јер немате право да сугеришете – рекао је Милан.

– Да сам вођа, ја бих реално послала, искрено, можда би се наљутио на мене, али желим да видим ствари које сам му замерила… Желела сам да видим да ли је то оно што сам ја видела за столом или оно што он мени прича – рекла је Анђела.

– Ти мислиш да се нешто дешава између њега и Ене – питао је Милан.

– Не, мислим да се са његове стране дешава према Ени, а мислим да је Ена заинтресована за Пејом. Ми смо због тога увек имали неспоразуме, желела сам да видим да ли ја грешим. Искрено, не сматрам да сам погрешила уопште, ја сам њему то замерала, жао ми је што се неће обистинити. Не мислим да ће се десити ишта, али ја могу из разговора да закључим – рекла је Анђела.

Anđela Đuričić
Анђела Ђуричић / Извор: Тв Пинк Printscreen

– Нисам само ја у чуду, мислим да су сви за столом. Ја сам тренутно шокиран. Значи Анђела, ти си питала Јелену да ме она пошаље са Еном у изолацију, да би ти видела моје емоције према њој? У стању си да се играш са мном, ти лично – рекао је Гастоз.

– То није игра…Јао, сад се не заје*авај молим те. Ја сам ти три пута најмање замерила што је браниш, природно је да видим шта се ту дешава, а ако се ти вређаш због тога, онда шта да кажем – рекла је Анђела.

– Анђела, ја мислим да ово баш није у реду с твоје стране, ноу комент – рекао је Гастоз.

– Да видим да ли је истина у оно што ја сумњам или оно што ми он прича. Он је сада у Одабранима, она је тамо, ја не идем тамо да видим ко шта и с ким прича, и да су у кући, не бих их пратила. Два пута сам му то замерила, мислила сам да према мени то није океј – рекла је Анђела.

Nenad Marinković Gastoz
Ненад Маринковић Гастоз / Извор: Тв Пинк Printscreen

– Да ли си имала те сумње за Мају и Звездана – питао је Милан.

– Да, јесам и касније је било да је истина…Можда сам ја погрешила, нисам упућена у то што се дешава. Ја њу видим да само с Пејом проводи време, ал да ли се мувају или не, ја то не знам, Видела сам пре 15 дана био нам је пуштен клип, ја сам видела у позадини како се Ена и Гастоз грле и мени је и то негде остало у глави – рекла је Анђела.

Подсећања ради, Анђела Ђуричић је дисвалификована из “Задруге 6” када је са тадашњим дечком Звезданом Славнићем одлучила да самоиницијативно напусти имање. Иако Анђела у ријалитију учествује већ трећу сезону и самим тим јако добро познаје правила живота у Белој кући, засигурно је да је знала да је сугерисања вођи око избора потрчка строго забрањено.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"GLEDALA SAM KAKO OTAC DRŽI MAMI PIŠTOLJ NA GLAVI" Jeziva ispovest učesnice "Farme": Ostale smo same na ulici na snegu, baba mi je govorila da sam kopile

Učesnica “Farme 8″Marija Al Ravaždi rođena je u Jordanu, odakle je pobegla sa majkom, ali joj …