Анђела тражила од Гастоза да јој се изгуби из живота, он у очају поломио ствари (ВИДЕО)

Анђела Ђуричић и Ненад Маринковић Гастоз су коначно упловили у мирну луку, међутим, није дуго трајало. Већ овог поподнева су се жестоко посвађали, и то због тога што му она замера однос са Еном Чолић, због које је већ показивала љубомору. 

Након завршетка емисије ”Питања гледалаца”, Анђела је саопштила Гастозу да не жели више никакву комуникацију са њим, све због његових неадекватних одговора које даје када су у питању друге жене у кући.

– Морам да ти објасним неке ствари, шта мени смета конкретно. Стално ме држиш и вучеш. Замолила сам те милион пута да то не радиш, то у мени буди озбиљну нервозу. Нема потребе да ме држиш тако јако. Стално ти понављам – рекла је Анђела.

– Добро љубави моја, извини, извини сунце моје – рекао је Гастоз.

Anđela Đuričić, Nenad Marinković Gastoz
Анђела Ђуричић, Ненад Маринковић Гастоз / Извор: Тв Пинк Printscreen

– Ја доживљавам стално да мени или теби долазе питања за неку трећу особу коју ти браниш. Брани, ради шта хоћеш . Сад сам мртва озбиљна. Твој одговор ми се није допао, уопште није на месту.

– Јер нисам хтео да се повучем – рекао је Гастоз.

– Јел сам требао да се повучем или шта? – упитао је Гастоз.

– Да л ћеш да се повучеш или нећеш не знам. Никада више да ниси дошао на мој кревет, онај џак узми. Ти и ја од овог тренутка немамо контакт и не занимаш ме. Узми свој џак да га не бих ја узимала, немој више да ми прилазиш. Уживај са својим пријатељима, немој више да ми прилазиш. Склони се од мене, немој да ми доносиш ни кафе, ни лимунаде, ни ништа. Дођи узми тај џак – рекла је Анђела.

Anđela Đuričić, Nenad Marinković Gastoz
Анђела Ђуричић, Ненад Маринковић Гастоз / Извор: Тв Пинк Printscreen

– Важи, важи – рекао је Гастоз.

– И изволи своје наочаре, заборавих да ти вратим – рекла је Анђела, а он је узео и сломио их.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

LISICA SVE VIŠE NA ULICAMA BEOGRADA! Stručnjak objasnio zašto i njih i mesto na kojem ih vidite treba da ZAOBIĐETE u širokom luku: Jedna stvar može da bude kobna

Vesti Beograd Lisica sve više na ulicama Beograda, a susret sa njima može da bude …