Анђела сузама потопила Шимановце – Заувукла се у ћошак, јеца и прича сама са собом: "Гастоз је болесник, нека ми се склони из живота"

Однос Анђеле Ђуричић и Ненада Маринковића Гастоза је пун турбуленција. Ноћас је на журци Гастоз све време покушавао да је одобровољи и да придобије њену пажњу.

Анђела је прво негодовала, а онда је заплесала са њим. Међутим, када је видела да јој је неко украо вино, изнервирала се и у сузама је напустила казино.

– Склони се, не ради то. Ало, не ради то – понављала је Анђела Гастозу док је он грлио и љубио.

– Ма бре, пусти ме. Да будемо тихи, да не правимо проблеме. Чекај, украо ми је неко вино. Склони ми руке, молим те. Урао ми је неко вино – рекла је Анђела.

– Нема везе, довољно је било – рекао је Гастоз.

Anđela Đuričić, Nenad Marinković Gastoz
Анђела Ђуричић, Ненад Маринковић Гастоз / Извор: X Принтсрцеен/Елита – Ртв Пинк

– Ја те молим, склони ми руке. Остави ме – покушавала је Анђела да се извуче из Гастозовог загрљаја.

Анђела је отишла у просторију где држи гардеробу и бризнула је у плач. Она је плакала и причала сама са собом.

Anđela Đuričić
Анђела Ђуричић / Извор: Youtube Printscreen/Zadruga

– Само нека ми се склони из живота, просто га не желим у свом животу, не желим нико да ме тера на нешто што нећу. Зашто ме лик тера на нешто што не желим? Лик је болесник. Срам га било, у животу не желим више да га видим, нисам попила ни чашу и по вина јер ме није пуштао да се склоним од њега. Ништа ми није добро донео, само лоше ствари. Не желим да плешем са тобом, склони ми се бре. У животу не желим више да ми приђе никада, да умрем не желим да ми дође на сахрану – рекла је Анђела.

Детаљније погледајте у наставку:

Снимак ситуације са журке погледајте кликом овде.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"PRVI PUT BUDEM VERAN ŽENI I ONA ME OPLJAČKA!" Mića Megatrend za Kurir otkrio kako je došlo do krađe zlatnih poluga: I dalje se čujem sa njom

Nedavno je “Megatrend” univerzitet ponovo dobio dozvolu za rad i to samo dve nedelje nakon …