Анђела се препустила Гастозу, све пуца од страсти у спаваћој соби: Не престају да се љубе – Ненад отопио ледену Хелгу

Једна од главних тема у ријалитију је однос Анђеле Ђуричић и Ненада Маринковића Гастоза. Ненад се на све начине труди да освоји Анђелино срце. 

Пре пар дана су се први пут пољубили, а онда су се опет удаљили јер је Анђели засметало што Гастоз има потребу да брани Ену Чолић. Она је посумњала да он гаји симпатије према Ени, па је желела да се на време дистаницира од њега.

Међутим, изгледа да Анђела ипак не може да одоли Гастозу. Ненад је најавио да ће се након изласка из куће Одабраних уселити у Анђелин кревет. 

Anđela Đuričić, Nenad Marinković Gastoz
Анђела Ђуричић, Ненад Маринковић Гастоз / Извор: Youtube Printscreen/Zadruga

Он се синоћ увукао у њен кревет и они су се препустили страстима. Дуго су се љубили и размењивали су нежности.

Гастоз данима изјављује да му је Анђела девојка, док она тврди да су само другари. Остаје да видимо да ли ће озваничити однос и упловити у везу након ових пољубаца.

Подсећамо, Анђела је у разговору са Дарком Танасијевићем признала да јој је Гастоз допада.

– Данас сам у Анђела моду, али јутрос је била Хелга. Било је ту и Хелге и Анђеле. Гастоз и ја смо сада океј. Јутрос смо имали неспоразум, ја сам претешка, има ствари које мене сметају, а он те ствари некада несвесно уради, па из тога настане проблемчић, који када се не решава ја одем да спавам – рекла је Анђела, па је додала:

Anđela Đuričić
Анђела Ђуричић / Извор: Youtube Printscreen/Zadruga

– Разумевање је битно, ја не знам одакле њему толико, а мени тога мањка, али то није његов проблем, што ја немам живаца, ја се још нисам посложила у глави. Није у реду да ја тако кажем доста је, а он се толико труди, нико се овако није трудио иако га ја одбијам. Ја му кажем да се склони, а он мени објасни да ћемо се дружити, за све нађе толеранцију и за све се договарам, заједно радимо на проблемима. Он је тако јединствен према мени – рекла је Анђела.

Анђела је потом открила колико јој прија Гастозово понашање према њој:

– Он је мени рекао тотално реалне ствари које се тичу мене и то ме је одушевило. Он је ултра позитиван лик, харизматичан, енергичан, баш је сјајан према и мени и то ми прија. Он потоне када се ми посвађамо, а његово расположење зависи од нашег односа, видим ја да ја њему значим. Морам да признам да ми је јуче било јако криво што смо имали неспоразум. Мени смета што он брани Ену, а мени делује да се он упали на то, њему се фаца промени када она уђе у расправу. Он је мени рекао да се они знају 15 година, рекао је да је његов друг био са њом, а искрено мислим да му се Ена допада, да му је занимљива, и да је ушла на време били би заједно. Он је на то навикао, а ја сам таква као Хелга – рекла је Анђела.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Bili su omiljeni glumački par, a njihovom neobičnom venčanju dugo se govorilo: Nakon kraha braka dugog 13 godina, njihov odnos i dalje je za ponos

Glumački par Ana Sofrenović i Dragan Mićanović u braku su proveli punih 13 godina, a …