Анелина мајка бесна као звер – Ахмићева одмах морала да реагује због стања у којем јој је ћерка од синоћ

Нетрпељивост и тензија између Анели Ахмић и Ене Чолић траје од тренутка када је Чолићева ушла у ријалити, а ноћас су током емисије “Питања гледалаца” поново пале тешке речи и увреде. 

Овим поводом се огласила Анелина мајка, Јасмина Ахмић, која је наравно стала у одбрану своје ћерке, истичући да о Ени има најгоре могуће мишљење. 

Према њеним речима, Ена је видно љубоморна на Анели, због чега настоји да је својим коментарима дискредитује како међу укућанима, тако и међу гледаоцима ријалтиија. Јасмина, такође, не крије да сматра да је Ена инструисана од стране Анелине љуте ривалке Маје Маринковић, будући да се сазнало да су се својевремено дружиле.

Ena Čolić
Ена Чолић / Извор: Тв Пинк Printscreen

– Ена је метла погубљена и покварена, не зна куд удара! Што се тиче пецкања Анели, може цркнути та промискуитетна жена спремна на све, а додатно је Маја напумпала да удара по Анели – каже Јасмина за Pink.rs и додаје:

Aneli Ahmić
Анели Ахмић / Извор: Тв Пинк Printscreen

– Жена је дно, нема м*да да олаје у очи осим кад је натерају да призна како ћошкари! Прави драму да буде у центру пажње – рекла је она за “Pink.rs”.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Ivo Andrić je pre 63 godine dobio Nobelovu nagradu: "Moja domovina je mala zemlja među svetovima", tada je ceo svet čuo za Jugoslaviju

Švedska kraljevska akademija saopštila je danas ime novog laureata Nobelove nagrade za književnost. Ovogodišnji dobitnik …