ŽULJAO IH POLOVNI KAUČ: Kada su odlučili da ga raseku ZANEMELI SU OD PRIZORA

Troje studenata iz Njujorka kupili su kauč u prodavnici polovnih stvari za svega 20 dolara. Uneli su ga u stan, a onda primetili da ima neke čudne izbočine.

Zasekli su ga da vide o čemu se radi, a onda su odatle izvukli jednu, pa drugu, a na kraju i treću kovertu. Otvorili su ih i zatekli iznenađenje života – bile su pune novčanica od po sto i pedeset dolara, i ukupno je tu bilo oko 40.000 dolara! Brzo su zaključali vrata i u stanu se radovali svom dobitku.

Međutim, kada ih je prošla euforija, pomislili su i na vlasnika koji je u tom trenutku sigurno bio očajan. Zato su uz pomoć prodavnice došli i do vlasnice kauča – u pitanju je bila baka stara 91. godinu, a njeni unuci prodali su kauč nemajući pojma šta se krije unutra.

Kako kažu ovi studenti, ni u jednom trenutku nisu bili u dilemi. Znali su da novac moraju predati vlasnici. Zbog toga ih je baka i nagradila, za sada nepoznatim iznosom.

Izvor: 365srbija.com

Check Also

“MIROLJUB JE GURAO RUKU U DEKOLTE, NIJE SE BUNILA!” Zorica Brunclik šokirala izjavom o Bekuti: Kad sam videla, SRAM TE BRE BILO!

Nedavno se na mrežama pojavio snimak kako Zorica Brunclik kiti novcem koleginicu Anu Bekutu dok …