BIKOVIĆA OPTUŽUJU DA JE KRIV ZBOG TRAGEDIJE U ŠKOLI U BEOGRADU: Gore društvene mreže, evo i ZBOG ČEGA

Čini se, svi imaju potrebu da o ovome govore i izraze mišljenje.

Slučaj ubistava koji se juče dogodio u OŠ “Vladislav Ribnikar” kada je maloletni K.K ubio 8 učenika, ranio 7 učenika i ubio čuvara škole koju je pohađao, do temelja je potresla Srbiju i čini se da posle toga više ništa neće biti isto.

Tragedija kakva je nezabeležena kod nas uticala je na javnosti koja je uznemirena do te mere da na društvenim mrežama, čini se, svi imaju potrebu da o ovome govore i izraze mišljenje.

Tako je na jednoj stranici pokrenuta polemika oko toga koga treba kriviti za ubustva koja je počinio K.K i porasta nasilja među mladima.

Serija “Južni vetar” bila je jedna od najgledanijih u poslednjih par meseci, pa su se akteri i glumici serije, konkretno glumac Miloš Biković, našli na udaru kritike.

– Kada nam Biković u liku kriminalca Maraša, postane vrednost, onda stignemo do toga da se učenici ubijaju po školama. Bravo Maraše – pisalo je u opisu fotografije Bikovića iz gore pomenute serije.

“Otišlo nam je društvo, mi smo gledali američke filmove sa kriminalom, ali nismo ubijali. Ovo sve izlazi iz porodice.”

“Kako mi ostali koji smo gledali sve te filmove i serije nismo postali ubice?! Ja ne verujem, kakve gluposti pričate!”

“Ajde bre, molim te. Mi smo gledali, “Sivi dom”, “Poslednji krug u Monci”, “Stršljen”, pa nismo išli po školama i pucali. Sad vam je Biković kriv?”

“Naravno da problem druže, ti i ja nismo imitirali Ramba i uzimali puške i pucali po ljudima u komšiluku, a vidi šta se sada dešava. Mali je planirao sve mesec dana, a šta smo mi radili sa 14 godina. Nažalost, deca danas uopšte i ne kapiraju šta se dogodilo!”

“Nije do filmova, do roditelja je koji deci ne poklanjaju dovoljno pažnje i koji ih uče da su stvari koje vide realne!”

“Ukinuti nasilje i mafijanje svake vrste. Da se deci i odraslima da dobar primer, a ne da se forsiraju opskurni likovi i pogrešne ideje”!

“Ostavita glumca na miru, intelektualno ste osakaćeni!”

Izvor: srbijadanas.com

Check Also

NOVI SVEDOK VIDEO GDE SU BACILI TELO DANKE ILIĆ?! Osumnjičeni za njeno ub*stvo napravili kobnu grešku TOG dana

Danka Ilić koja je nestala u Banjskom polju, ubijena je istog dana – 26. marta …