ZASTRAŠUJUĆE SCENE U SRED NOĆI U BEOGRADU! Ušao u zgradu i krenuo da uradi OVO ali on ga je sprečio

Svima je bitno da se u stambenom prostoru u kom žive osećaju sigurno. Samim tim su mnoge zgrade, kako u Beogradu, tako i u ostalim delovima Srbije, obezbeđene video nadzorom.

Naime, na Instagram stranici Moj Beograd objavljen je, u najmanju ruku, jeziv video snimak iz jedne stambene zgrade u prestonici, koji je uznemirio stanovnike ovog objekta.

Na video snimku se vidi nepoznati mladić u crnom sa kačketom na glavi, koji je ušao u zgradu u kojoj on ne stanuje. Potom je uradio nešto što je zaprepastilo stanare ove zgrade – krenuo je da izvadi nešto iz zadnjeg džepa, te su se oni pitali šta mu je bilo “na pameti”, s obzirom da se uputio ka stanovima u zgradi.

“Bulevar Nikole Tesle 22 Zemun, oko 2 posle ponoći. Nepoznati muškarac sa kačketom je ušao u gradu (nije stanar zgrade). Kada je ušao krenuo je da izvadi nešto iz zadnjeg džepa i uputio se ka stanovima, ali je u tom trenutku komšija krenuo da prošeta psa i nepoznati muškarac je pobegao”, navodi se u prvom delu objave.

Kako se dalje navodi u objavi, on je 15 minuta pre ulaska stajao na ulazu u zgradu duže od 4 minuta, probavajući šifre s namerom da otvori vrata, a tada je pored kačketa na glavi imao i kapuljaču.

“Pregledom kamera, videli smo da je 15 minuta pre ovog ulaska stajao na vratima više od 4 minuta i probavao šifre kako bi otvorio ulaz. Tada je nosio kapuljaču”, glasi objava zabrinutog stanara.

Nije jasno o čemu je reč i koja je bila namera ovog zasad nepoznatog muškarca, ali snimak je definitivno uplašio stanare ove zgrade.

Izvor: kurir

Check Also

ŠOKANTNI DETALJI: Dvostruko hapšenje u slučaju Danke Ilić – Novi dokazi otkrivaju užasnu istinu!

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, nakon čega su …