ZAGLAVIO MU SE U ANALNOM OTVORU: 20 dana nije imao NUŽDU, potom su se lekari ŠOKIRALI (FOTO)

Ono što se zaglavilo je razlog neodlaska u toalet 20 dana

Rad u hitnoj pomoći vrlo često zna da bude stresan i veioma neobičan, pa se samo smeli odlučuju na takav poziv. Doktori iz Indije skoro su imali jako zanimljiv “hitan slučaj” kada je hospitalizovan muškarac (27) nakon što je u Hitnu došao sa jakim bolovima, prenosi Kurir.

Lekari su podelili grafički snimak hitne operacije, napominjući da je tim lekara koji su bili zaduženi za hitnu operaciju, bio potpuno šokiran slučajem pacijenta.

– Ovo je bila velika stvar za nas, tretirali smo ga sa najvećom pažnjom – rekao je za lokalni mediji lekar iz bolnice Burdvan Medical College u Indiji u kojoj je pacijent lečen.

Pacijent došao je u sredu u bolnicu nakon jakih bolova u stomaku, prenose mediji.

Tamo su lekari uradili nekoliko rendgenskih snimaka, da bi na kraju otkrili da se u debelom crevu blizu anusa nalazi bočica dezodoransa od oko 20 centimetara.

Da stvar bude gora, bočica je tu bila 20 dana tokom kojih nesrećni muškarac nije mogao da izvrši nuždu. Lekari veruju da bi život mladića bio ugrožen da nije došao u bolnicu, prenose mediji.

Srećom, doktori su uspeli da uklone dezodorans tokom dvočasovne operacije.

Nažalost, pacijent je zadobio oštećenje creva, što će verovatno zahtevati operaciju u budućnosti, rekli su lekari. Takođe će morati da bude pod medicinskim nadzorom narednih sedam dana u slučaju daljih komplikacija.

Izvor: kurir.rs

Check Also

OVO SE NIKADA DO SAD NIJE DESILO: Prestonici preti jak udar TORNADA – Građanima NAREĐENO da ne izlaze napolje

Stanovnici Moskve zamoljeni su da se danas uzdrže od izlaska napolje po lošem vremenu zbog …