VODITELJKA NA RTS-u SE IZBLAMIRALA: Ljudi je napali na društvenim mrežama zbog OVOG PEHA (VIDEO)

Korisnici društvenih mreža ističu da ovo nije običan lapsus, te su ostali zatečeni nepripremljenošću voditeljke

Lapsusi voditelja su danas postali gotovo sasvim uobičajene situacije. Nekad manjak sna, pad koncentracije i nedovoljna pripremljenost, ume da izazove ozbiljan problem, a čini se da je to i ovoga puta bio slučaj.

Voditeljka RTS-a je u razgovoru sa kostimografom Milenkom Vujićem pričala o novom delu sage „Avatar” koji nosi naziv „Avatar: Put vode” i tom prilikom napravila ozbiljan gaf.

Naime, kako je pomenuto ostvarenje prethodnih godina pomerilo granice filmske animacije, nema sumnje, da će i ovaj deo privući ljubitelje epske naučne fantastike.

Najsnažniji utisak, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, na okupljene ostavili su kostimi koji su fantastično odrađeni, a povodom toga gosti Jutarnjeg programa na Javnom servisu Srbije govorili su od kog su materijala ti kostimi urađeni.

Naime, pitanje voditeljke za gosta je glasilo:

– Šta je sve zahtevao proces izrade kostima? Negde sam pročitala ikru, je l’ to tačno? Da ima i ikre? – glasilo je pitanje voditeljke, na šta je kostimograf Milenko Vujić ostao zbunjen:

– Šta ste? Likra, likra materijal – pojasnio je on.

Ovaj snimak je brzinom munje postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi korisnici socijalnih platformi su ostali zatečeni zbog lapsusa voditeljke.

– „Obrazovanost RTS novinara na nivou”, „Proces njenog postavljanja kao voditeljke je zahtevalo ikru na sve strane”, „Kakve su ovo generacije, osnovne stvari ne znaju”, „Doba kad je likra postala ikra”, „Ma j**e se njoj za film, ona čitala ‘Lov i ribolov”, „ OMG, ovo nije običan lapsus”, „Kad dobiješ posao preko vezine veze”, „Ova mora da je prešla sa Pinka” – bili su samo neki od komentara.

Kostimograf je nakon svega detaljno objasnio da je rad na kostimu za nastavak Avatara pre svega podrazumevao potragu za materijalima koji će omogućiti da kostim bude što autentičniji onom iz filma.

– Osnova je likra, a sve dodato su razne perlice, đinđuvice i sve je ručno rađeno. Uklapanje raznobojnog perja, sve kako bi bilo što vernije originalu – pojasnio je Vujić.

Likra je rastegljivo vlakno kombinovano sa drugim tekstilnim vlaknima čini materijal visoke elastičnosti. Ne upija vodu i otporna je na telesna ulja. Poseduje izuzetnu elastičnost – posle rastezanja i do 600% vraća se u prvobitno stanje bez oštećenja.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

“Na trenutak nam je ZASTAO DAH” Trojica planinara tokom potrage za Milanom iz Niša naišli na MISTERIOZNE TRAGOVE – Otkrili šta su zatekli u NEPRISTUPAČNOM delu planine

Potraga za Milanom Đorđevićem (41) iz Niša traje i dalje na Suvoj planini, u delu …