Umrla joj je na rukama: Potresna slika Rade Manojlović i njene majke svedoči o neverovatnoj sličnosti (FOTO)

Majka Rade Manojlović bila je neprikosnovena lepotica

Pevačica Rada Manojlović sa samo 19 godina ostala je bez majke, i priznaje da nikada nije mogla da se pomiri sa tim da je žena koja joj je podarila život, svoj izgubila u 37. godini. Da li ste znali da je majka Rade Manojlović bila toliko lepa da se o njoj i dan-danas priča?

Majka Rade Manojlović ostala je večna tuga

– Najteži period u životu bio je kada sam ostala bez mame. Umrla mi je na rukama. Tu bol sam potisnula duboko u sebi da bih mogla da nastavim da živim i funkcionišem. Trudim se da ne razmišljam o tom gubitku, ali se svakog dana setim moje Mirjane – kaže Rada za “Hit Informer”.

Manojlovićeva ističe da je ogročena jer veruje da bi njena majka i danas bila živa da doktori nisu napravili veliki propust.

– Moja majka umrla je greškom lekara. Imala je karcniom grlića materice, i to onaj tip koji je u preko 90 odsto slučajeva izlečiv. Kada je imala 37 godina konzilijum lekara je odlučio da neće da joj vade matericu i jajnike jer će možda želeti još da rađa. Lečili su je na druge načine. Ostavili tempiranu bombu u njoj, koja je kasnije eksplodirala.

Pevačica kaže da bi dala sve na svetu da može da vrati vreme i da kaže majci da insistira na vađenju organa. Svesna je da je to nemoguće, živi sa svojim bolom, ali priznaje da ovaj strašni gubitak nije uspela ni da otplače kako treba. Majka Rade Manojlović ostala je njena duboka rana koja nikad zarasti neće…

– Nisam odbolovala maminu smrt, a već sam nastupala posle deset dana. Morala sam da zaradim novac za naše sulude običaje: daće i ostale stvari. Niko me nije pitao da li mi se radi, već samo kažu: “Idi pevaj”. Ja pevam, a telo mi drhti, duša mi se raspada.

Na Instagramu ovih dana kruži fotografija na kojoj se u kolažu nalaze Rada i majka. Pevačica koja nikad nije prebolela majčinu smrt neodoljivo liči na majku Mirjanu a to je napisala i njena sestra koja je ovu sliku i objavila.

Majka Rade Manojlović bila bi presrećna da vidi koliko joj je ćerka uspešna

– Sećam se koliko je želela da uspem u pevanju. Godinu dana pre njene smrti prijavila sam se za takmičenje “Zvezde Granda” i ispala sam. Meni se tada svet srušio, a ona me je u svoj njenoj muci bodrila i nije dozvolila da pokleknem. Pamtim njene reči, govorila je svojim umiljatim glasom koji smiruje: “Mila, ovo nije kraj. Ti ćeš sigurno jednog dana biti zvezda” Imala je viziju.

– Stvarno je verovala u mene. Svoje poslednje dane je provodila tako što me je savetovala kako i šta da radim u životu. I sada mi dođe da zaplačem kad se setim koliki je borac bila i koliko je želela da uspem. Zato sve ono što sam postigla dugujem njoj. Sve pesme, hitove i koncerte posvetila sam svojoj mami – ispričala je Rada pre nekolio godina.

Pogledajte:

Izvor: Svet-scandal.rs

Check Also

EVO KAKO IZGLEDA OLJA KARLEUŠA NAKON BOLESTI: Podrška stiže sa svih strana (FOTO)

Život joj se preokrenuo Od prave “žene lavice” kakva je dugo bila na našoj estradnoj …