Deda joj je milijarder, mama najplaćenija pevačica, ali Janina ćerka ipak počinje da radi i to sasvim običan posao

Ćerka Jane Todorović započinje samostalni biznis

Pevačica Jana Todorović godinama je jedna od najtraženijih i najplaćenijih pevačica. Mnogi tvrde i da je upravo ona ta koja pravi najbolju atmosferu kada su privatne proslave u pitanju, te da iz tih razloga i radi svaki vikend.

Ćerka Jane Todorović očigledno je radoholik kao i majka jer je odlučila da se zaposli iako je rođena u svili i kadifi i mogla bi da ne radi nikad ništa.

Ćerka Jane Todorović učena skromnosti

Naime, Jana je svojim radom i trudom stekla veliko bogatstvo, a nedavno se saznalo i da je njen suprug i te kako imućan i to od rođenja. Naime, pevačicin svekar je poznati biznismen, milijarder, koji poseduje brojne skupocene nekretnine, a najveća od svih je zamak u blizini Nirnberga koji je sagrađen na imanju od čak 16 hektara.

– Nikada to ne bih isticala, ali kad ste već saznali, jeste, to je dvorac mog svekra Svete, kog izuzetno cenim i poštujem. Mi smo velika porodica i on je jedan uspešan i cenjen čovek. Oduvek sam živela skromno i u tom duhu vaspitavam i svoje dete – rekla je svojevremeno pevačica.

Ćerka Jane Todorović rešila da se zaposli

Janina kćerka Kristina Džulijet je poput ćerke Saše Popovića, rešila da se zaposli, bez obzira na to što njeni roditelji poseduju veliko bogatstvo. Kako Scandal! saznaje, Kristina je odlučila da postane šminkerka, iako je tek postala punoletna.

– Kristina će najverovatnije da šminka mamine koleginice. Ona je rešila da završi kurs za šminkere i da se time bavi. Pored toga, ona ima ideju da jednog dana počne da proizvodi kozmetičke preparate, a s obzirom na to da Jana i Ivan imaju novac to neće biti nikakav problem – tvrdi izvor blizak pevačici i ističe da je pevačica veoma ponosna što njena naslednica želi da radi iako joj novac nije potreban.

Izvor: Svet-scandal.rs

Check Also

Neočekivan kraj: Anastasija Ražnatović potvrdila, on izdao zvanično saopštenje za javnost

Anastasija Ražnatović već uveliko uživa u Sevilji kao član sportske porodice Gudelj, a u poslednje …