UČESNICI IPAK OPET KRŠE PRAVILA: U Zadrugu ODMAH ušao član produkcije, SADA JE KRAJ! Saopštena nova ODLUKA

Podsetimo, na nedavnom sastanku, idejni tvorac rijaliti šou-programa “Zadruga”, Željko Mitrović, očitao lekciju o ponašanju učesnicima šeste sezone ovog TV formata

Sinoć je u Beloj kući održan sastanak. Zadrugari su se okupili oko crnog stola vidno zainteresovani šta će novi sastanak doneti. Okupili su se u nikad većem broju.

Podsetimo, na nedavnom sastanku, idejni tvorac rijaliti šou-programa “Zadruga”, Željko Mitrović, očitao lekciju o ponašanju učesnicima šeste sezone ovog TV formata.

– Previše psovanja, previše svega i to gledaoci na nacionalnoj televiziji ne vide jer je sve to bipovano i blurovano, ali i to malo nervira. Nervira obične gledaoce jer je stalno bip i blur i više ima bipa nego teksta. Ovo drugo je molba i to molba koja ne bi trebalo da bude krajnost. Ne treba da se pretvorite u fikuse, to bi bilo negledljivo. S druge strane, da nađete meru i da se predstavite u onom obliku u kome bi svako ko je pomenuo Zadrugu u prethodnih deset dana, bio postiđen.

Da kažem samo šta je ideja za budućnost. Sešćemo, moji najbliži saradnici i ja i videti da li ćemo uopšte u budućnosti imati rijaliti, a ako ga budemo imali, imaće sigurno novi oblik i novu formu, tako da ćete biti poznati po nečemu što nije mala stvar, a to je da ćete biti poslednja generacija ove epohe rijalitija. Znači rekao sam, nulta tolerancija na fizički kontakt, propadaju vam svi honorari, idete sa nulom napolje – rekao je tada vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović.

Sada se zadrugarima obratila i urednica i voditeljka ružičaste televizije, Ivana Šopić.

– Kako se osećaš kao vođa – upitala je prvo Šopićeva zadrugara Ivana Marinkovića.

– Super mi je u hotelu, to je odlično odmaranje. Maksimalno se trudim da sve bude kako treba – odgovorio je on.

– Moguće je da svako bude dobar ili loš primer. Za ponašanje pojedinaca nije kriv rijaliti, već ponašanje pojedinaca. Nadam se da ćemo lepo sarađivati do kraja rijalitija i da će verbalni okršaj biti jedini koji praktikujete. Nulta tolerancija će postojati na agresiju – istakla je Ivana, a zatim se osvrnula na nedavnu posetu Mitrovića zadrugarima.

– Posle Velikog šefa je glupo išta pričati jer je on rekao sve. Nadam se da ste već sami svesni svega – podvukla je Mitrovićevu konačnu odluku voditeljka koja je navela da je KRAJ OVAKVOM PONAŠANJU.

Izvor: pink.rs/espreso.co.rs

Check Also

EVO ŠTA RADI DUŠKO TOŠIĆ U NEMAČKOJ DOK MISLI DA GA NIKO NE GLEDA: Slučajno snimljeno sve, a ona se ne odvaja od njega VIDEO

Duško Tošić odveo je ćerku Niku u Nemačku, kako bi zajedno, uživo pratili Evropsko prvenstvo. …