O VEZI MEMEDOVIĆA I TRAGAČICE MILICE DUGO SE ĆUTALO: Sada je sve izašlo na videlo EVO O ČEMU SE RADI

Tajna veza Jovana Memedovića i Milice iz Potere razotkrivena

Otkako se davne 2014. godine razveo, Jovan Memedović svoju privatnost i ljubavni život vešto krije daleko od očiju javnosti koja je sve znatiželjnija da sazna da li se nešto na tom polju kod njega dešava.

Svako pojavljivanje voditelja u društvu neke dame detaljno se analizira, te brzinom svetlosti portale preplave vesti o njegovom najnovijem emotivnom statusa, a nedavno je glavna tema bila tajna veza Jovana Memedovića i Milice iz Potere koja je svima krajnje neočekivana i iznenađujuća.

Iako smo navikli da na RTS-u u “Poteri” u tandemu gledamo Memedovića koji je na neki način postao zaštitno lice kviza i Milicu Jokanović kao prepametnu tragačicu čija je uloga da takmičarima pomrsi konce i spreči ih da iz studija izađu kao pobedbnici, niko ni slutio nije da bilo kakva tajna veza Jovana Memedovića i Milice iz Potere postoji.

Ipak, ispostavilo se suprotno, a ako ste pomislili da je reč o emotivnoj vezi, pogrešili ste, reć je o situaciji u kojoj su se spletom okolnosti oboje našli.

Naime, Jovana Memedovića kojeg su gledaoci imali prilike da gledaju u brojnim emisijmama, najviše pažnje privukao je svojom autorskom emisijom „Sasvim prirodno“ da bi karijeru nastavio u popularnom kvizu znanja, međutim, malo ko zna da je karijeru započeo sasvim slučajno kada je došao da se redovno javi na Biro rada.

– Kao nezaposlen, mislim da još uvek to pravilo važi, si na Birou nezaposlenih, ali dužan si da svaka tri meseca dođeš, da bi se javio referentu, a on upiše tvoje vreme koje već provodiš kao nezaposlen i tu ti raste neki broj poena ili bodova, kada dođe u situaciju da si na konkursu za radni odnos, onda onaj koji više bodova ima bude primljen – priznao je Jovan jednom prilikom te otkrio koji je bio prelomni trenutak da dobije angažman na televiziji.

– Jednog dana dolazim da se javim u sobu 101, kad ono 50 ljudi stoji u redu. Ne znam o čemu se radi, gledam, preskočim sve njih, uđem na vrata, vidim tu ženu referentkinju, kažem ‘Kod vas da produžim bodove?’, a ona ‘Ne, ne, ovo je konkurs za televiziju, idite na druga vrata’. Ja odem na ta druga vrata, tu su bila dva čoveka, kad evo ti ga taj jedan, dolazi i kaže ‘Izvini, šta si ti završio? Ja kažem: ‘Završio sam DIF’. Kaže on: ‘Vidi, ovde smo napravili interni konkurs za Jutarnji program RTS, pa ako te interesuje dođi da porazgovaramo. Nismo računali na nekog difovca, ali možda bi mogao ti, videćemo…’. Ja odem, razgovaram sa njima, kaže ‘Dobro, ajde, treba nam pet’. Već sam ja bio i zaboravio na to, kada su mi se u ponedeljak javili: ‘Ako biste došli, mi smo se odlučili za Vas’. To je bilo bez ikakve pripreme, sudbina – otkrio je voditelj i upravo ta priča je tajna veza Jovana Memedovića i Milice iz Potere koja je i pored zavidnog znanja koje drži u malom prstu bez stalnog zaposlenja i nalazi se na Birou rada.

– Još čekam i nadam se povoljnoj ponudi. Sigurna sam da će jednog dana stići na moju adresu. Do tada preostaje samo da gajim nadu. Na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje sam poslednjih godinu i po dana. Iskreno verujem da će se situacija promeniti. Moj prosek je bio relativno visok, a diplomu sam dobila u roku. Kada se čovek dobro organizuje i jasno definište priroitete u profesionalnom usavršavanju, sve je moguće. Naravno, uz rad, trud i odricanja – istakla je još 2021. godine u nadi da će joj se san uskoro ostvariti te da će dobiti stalni posao, međutim još uvek se ništa nije promenilo.

Izvor: story.rs

Check Also

EVO ŠTA RADI DUŠKO TOŠIĆ U NEMAČKOJ DOK MISLI DA GA NIKO NE GLEDA: Slučajno snimljeno sve, a ona se ne odvaja od njega VIDEO

Duško Tošić odveo je ćerku Niku u Nemačku, kako bi zajedno, uživo pratili Evropsko prvenstvo. …