U TOKU IDENTIFIKACIJA: Telo nestalog deteta pronađeno u rastinju, policija ne želi da otkrije tačnu lokaciju

Tačna lokacija gde je pronađeno telo nije navedena.

Nemačka policija pronašla je telo deteta u Donjoj Saksoniji, a u toku su provere da li je u pitanju mali Arijan (6), koji je krajem aprila nestao iz svog doma u Elmu.

Prema navodima medija, telo deteta je u ponedeljak pronađeno u rastinju na jednoj farmi, ali tačna lokacija nije navedena.

– U ovom trenutku ne možemo da dajemo informacije o lokaciji i stanju tela koje je pronađeno. U ovom trenutku nije moguće sigurno reći ko je dete čije je telo pronađeno – rekli su iz policije.

Prema navodima Bilda, pripadnici policije i članovi tima koji tragaju za Arijanom izvršili su forenzička ispitivanja na mestu gde je pronađeno telo.

Mali Arijan nestao je iz svog doma 22. aprila oko 19.30 časova. Kamere su snimile dečaka kako luta ulicama ka reci Oste pre 64 dana.

Policija je nedeljama češljala korito reke, ali dečak nije pronađen. Sumnja se da je dete tragično stradalo, ali policija i dalje nije isključila mogućnost da je u pitanju zločin.

Poslednje pretrage obavljene su 23. maja, mesec dana od dečakovog nestanka. Nedavno je policija htela da rasformira tim za potragu, ali su nedavno u policiji dobili nekoliko dojava, te tim i dalje radi.

Inspektori istražuju navode koji su poslednjih dana kružili društvenim mrežama u vezi sa nestankom Arijana, koji boluje od autizma.

Izvor: Srbijadanas.rs

Check Also

PREMINULA poznata GLUMICA – za mnoge je bila NAJLEPŠA ŽENA svih vremena

Reklamni i modni model, filmska, pozorišna i televizijska glumica, voditeljka i preduzetnica, bila je ikona …