BRANISLAVI JE MUŽ ODUZEO ŽIVOT SA 22 METKA U ŠKOLI: Njena majka otvorila dušu pa iznela detalje

Olga iz Erdevika u proteklih osam godina sahranila je sina i ćerku. Dok je sin umro zbog teške bolesti, ćerka je tragično stradala od ruke supruga, kojeg je nedavno pre toga ostavila.

Olga iz Erdevika u proteklih osam godina sahranila je sina i ćerku. Dok je sin umro zbog teške bolesti, ćerka je tragično stradala od ruke supruga, kojeg je nedavno pre toga ostavila.

Branislavu je suprug na radnom mestu u školi, čiji je bila direktor, usmrtio sa 22 metka, kao i vozača u školi sa kojim je navodno otpočela i vezu.

Majka Olga se seća tog jutra i kaže da njena ćerka nije bila srećna u braku.

– Ona je otišla na posao i ništa nismo znali. Došao je jedan prijatelj i rekao da je bila pucnjava u školi. Ja sam brzo pozvala i rekli su mi da je istina. Kada sam došla videla sam ga kako sedi i puška je bila pored njega. Ali ga nisam pogledala, niti mu reči rekla – rekla je Olga.

Međutim, ni posle četiri godine pravda nije zakucala na vrata. Sudski proces je u toku pred Višim sudom u Sremskoj Mitrovici, a Olga kaže da je sve više nestrpljiva, kao i deca pokojne Branislave.

– Ja sam osoba koja jako veruje državnim organima. Drugo, jako sam vam zahvalna što me pitate, ne zbog mene, ali da se zakon uzme u svoje ruke. Dajte da nešto učinimo da sutra, prekosutra, koliko je već žena izgubilo živote od istih posledica za ove četiri godine. Znači male su kazne – istakla je Olga.

Branislava je prema rečima njene majke više puta planirala da ostavi supruga, ali se toga plašila. Nažalost, kada je to učinila, sve se završilo kobno.

Foto: Kurir televizija
Izvor: Kurir.rs

Check Also

AUTOMOBILI POD VODOM U OVOM DELU SRBIJE: Slike užasnog nevremena koje potopilo ceo GRAD (FOTO)

Kako javlja meteorolog, kišovito će biti do kraja dana Nakon dve nedelje paklenih vrućina Srbiju …