TRAGEDIJA U HRVATSKOJ: Vozač upao u provaliju duboku 70 metara, spasioci ZBOG OVOGA ostali u ČUDU

Neslužbeno se doznaje da je vozač (44) slomio nogu i da ima izljev u plućima.

Vozač (44) je u četvrtak u ranim jutarnjim satima sletio u provaliju na dijelu ceste Gospić-Karlobag između mjesta Sušanj i Vidovac, piše Gs Press.

Unesrećeni se muškarac policiji javio oko 7:35 sati te službenicima objasnio u kakvom se problemu našao.

Stanica Gospić Hrvatske gorske službe spašavanja ubrzo je stigla na lice mjesta te 44-godišnjaka izbavila iz provalije. Policija i Hitna pomoć sudjelovali su akciji spašavanja.

– Dojava je zaprimljena u 8 sati. Četrnaest spašavatelja upućeno je na teren na poziv policije i Centra 112. To je provalija velika 70 metara tako da sva sreća da je ostao živ – rekao je za Dalmaciju Danas pročelnik HGSS-ove Stanice Gospić Dario Cindrić.

Ovakvi slučajevi nisu baš česti, odnosno više stradavaju motoristi. No, pad u provaliju od pedesetak metara najčešće se ne može preživjeti.

– Nije ovo baš često, ne sjećam ovakvog slučaja, recimo 1 od 1000 preživi. Stvarno kad ozdravi neka plati misu, eto koliko je to srećković bio, zaključio je Cindrić za 24 sata.

Cindrić je dodao da je muškarčev automobil bio neproznatljiv te da je HGSS-ovcima trebalo 20 minuta da do njega uopće dođu. Intervencija je, kaže, trajala oko 30 minuta.

Muškarac je bio pri svijesti kada je otpremljen na pregled.

RTL neslužbeno doznaje da je vozač (1979. godište) slomio nogu i da ima izljev u plućima.

Izvor: jutarnji.hr

Check Also

Snažan zemljotres potresao Crnu Goru! Podrhtavanje se osećalo na 70 kilometar udaljenosti!

Potres je registrovan 78 kilometara od Podgorice, odnosno 23 kilometra od Gacka u Bosni i …