NAŠOJ PEVAČICI DIJAGNOSTIKOVANA BOLEST: Nakon što joj se OVO desilo HITNO primljena u BOLNICU

Odmah je reagovala!

Izvorinka Milošević iza sebe ima karijeru dugu nekoliko decenija, a svojom vedrinom i osmehom uvek je širila pozitivnu energiju među publikom.

Ipak, pevačica je otvoreno govorila o zdravstvenim problemima sa kojima se susrela pre nešto više od deset godina.

– Prvi put me je ova utrnulost probudila usred noći, a već sledeće mi se ponovila u drugoj šaci – rekla je Izvorinka u jednoj emisiji.

U početku nije znala o čemu je reč, a ovaj problem ju je sve više mučio. Prvo joj je ispala šoljica iz ruke, a potom na jednom koncertu mikrofon, te je pevačica bila svesna da nešto mora hitno da preduzme

– Upućena sam na magnetnu rezonancu, a prvo su posumnjali na kičmu i cirkulaciju. Nakon analiza utvrđeno je da imam suženje karpalnog tunela kroz koji prolazi nerv medijanus – kaže ona.

– Sindrom karpalnog tunela daje prvo simptome bockanja, peckanja i kljucanja u kažiprstu i srednjem prstu šake. Kasnije se simptomi mogu proširiti i na palac i ostale prste, a javljaju se najčešće noću – objasnio je dr Milenko Stanić, neurohirurg iz KBC „Zemun“.

Ukoliko prvobitne metode lečenja ne urode plodom, potrebna je operacija. Izvorinka je odradila ovu intervenciju i već posle par dana mogla da se normalno služi rukom.

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

“Na trenutak nam je ZASTAO DAH” Trojica planinara tokom potrage za Milanom iz Niša naišli na MISTERIOZNE TRAGOVE – Otkrili šta su zatekli u NEPRISTUPAČNOM delu planine

Potraga za Milanom Đorđevićem (41) iz Niša traje i dalje na Suvoj planini, u delu …