“SVI SE ŠVALERIŠU, A JA…” Radiša TRUDNU LJUBAVNICU doveo ženi, rodile mu ŠESTORO! Sad žive u istoj kući! Ovo su njegove gospođe

Ja sam srećan čovek. Ovu rečenicu i nećete čuti baš tako često, a Radiša Jovanović izgovara je punih usta. Ova izjava dobiju i jednu novu dimenziju kad joj dodate činjenicu da Radiša živi sa dve žene. Ovaj stanovnik sela Trudelj kod Gornjeg Milanovca još ranije je privukao pažnju javnosti svojom neobičnom životnom pričom.

Sa dve žene on živi već više od 20 godina i za sebe kaži da je najbogatiji čovek na svetu.

– Jeste, srećan sam. Mi idemo napred. Naše domaćinstvo ide napred. Imam šestoro dece i četvoro unučadi. Imam dve žene koje idu napred i koje su zadovoljne. Šta ćete više od toga? 90 odsto Srba ima nekoga sa strane, tajne veze, švalere. Ja sam iskren – mirno danas zaključuje Radiša za naš portal.

Sinovi su mu se, ponosno ističe, oženili, jedna ćerka mu je medicinska sestra, druga se školuje, a treća je još dete.

– Kod nas nema svađa, nema prevare. Žene, naravno, vode glavnu reč. One su vlast u kući, ja sam samo opozicija – ističe Radiša.

A ljudi ko ljudi, dodaje, uvek će pričati.

– Život je jedan i treba ga živeti punim plućima. Ko živi svoj život tako, ne zaviruje u tuđ, niti ga on zanima.

Podsetimo, Radiša se još ranije pohvalio da je ključnu ulogu u ovoj neobičnoj životnoj priči odigrala supruga Stojanka koja je pre skoro 30 godina stupila u brak sa Radišom. Ona mu je podarila troje dece, ali kada je saznala za njegove afere i trudnoću ljubavnice Ane, umesto da ga napusti, odlučila je da stane u odbranu nerođenog deteta.

Stojanka je čak ljubavnicu primila u svoj dom, pružajući joj podršku i utočište kada su je roditelji izbacili iz kuće nakon saznanja o njenom stanju.

– Stojanka je toliko dobra žena i ona je nosilac svega. Jedina me ona razumela, čak se moja majka dugo vremena nije slagala sa ovim i gledala je na to površno, kao što je gledala većina naroda – rekao je Radiša pre nekoliko godina u emisiji “Nećete verovati”.

I mada u početku nije bilo tako, vremenom su Stojanka i Ana postale sjajne prijateljice i sve rade zajedno.

Foto: Privatna arhiva
Izvor: Telegraf.rs

Check Also

NASLEDIO KUĆU OD PREMINULOG UJAKA Umalo ga strefio infarkt kada je video šta je iza nameštaja

Bilo ga je svugde po kući i toliko je dobro sakriveno da ga ni ja …