OVO JE LISTA NAJBOGATIJIH PEVAČA NA NAŠOJ ESTRADI: Poseduju viletine po belom svetu, imanja na obali mora i plivaju u MILIONIMA

Dragana Mirković, Lepa Brena i Svetlana Ceca Ražnatović najbogatije su muzičke zvezde u Srbiji. Njihovo bogatstvo se broji u milionima evra, a osim noivca poseduju nekretnine, imanja, jahte, firme.

Dragana Mirković i nakon razvoda ostaje najbogatija pevačica, a njeno bogatstvo se procenjuje na 100 miliona evra. Pored nekretnina Dragana ima i televiziju DM sat, ali to joj ništa ne znači.

– Ja biram sve drugo samo da ne budem bogata a nesrećna. To nikome ne želim. Ljudi greše kada misle da je bogatstvo sigurnost za sreću.

Vicešampionka na ovoj listi je Lepa Brena sa 80 miliona evra. Folk zvezda pored nekretnina u Majamiju, Monte Karlu i Beogradu, poseduje i jahtu usidrenu u Crnoj Gori. Do pre nekoliko godina bila je i vlasnik Grand produkcije.

Bogatstvo Cece Ražnatović procenjuje se na 40 miliona evra. Jedna od najplaćenijih pevačica ima nekretnine u Beogradu i Kipru, a koncert na Ušću je na svetskoj listi najposećenijih.

– Sve sama sebi mogu da priuštim, ne treba mi muškarac da bi me finansirao. Meni treba neko da mi pokaže iskreno osećanje, pažnju i ljubav.

Zdravko Čolić važi za jednog od najskupljih pevača na Balkanu, a 2019. godine postavio je rekord sa 6 koncerata zaredom u Beogradskoj areni. Njegovo bogatstvo procenjeno je na 25 miliona evra.

– Poštovanje i čast smatram najvažnijim i to bih želeo da prenesem na ćerke. Nije sve u parama i u bogastvu – govorio je Čola svojevremeno.

Jelena Karleuša je “teška” 20 miliona evra. Pre nekoliko godina ona i njen suprug Duško Tošić kupili su vilu na Dedinju od Dragana Stojkovića Piksija vrednu oko 3 miliona evra.

– Odrasla sam u skromnom domu na Novom Beogradu. Odrastanje u nemaštini i surovim devedesetim su me naučili da se borim i budem po mnogo čemu drugačija od ostalih ličnosti u šoubiznisu.

Foto: Petar Aleksić, Gordana Jović, Damir Dervišagić
Izvor: Kurir.rs

Check Also

POKAZAO ŠTA MU JE GODINAMA BILO ZAGLAVLJENO U UVETU: Od ovoga će vam se ŽELUDAC OKRENUTI (VIDEO)

Elis Lojd Džons (24) kupio je preko interneta “napravicu” za čišćenje ušiju, ali koja u …