SVI SE SEĆATE FIRČIJA SA FARME ON DANAS IZGLEDA POTPUNO DRUGAČIJE: Potpuno drugi čovek

Firči je, kako je govorila, umeo i da je vređa

Bubnjar Ivan Fece Firči, poznat je javnosti i kao bivši suprug pevačice Marine Perazić sa kojom ima dve ćerke.

Ivan je ostao upamćen i po učešću u rijaliti “Farma” gde je u više navrata maltretirao pevača Miloša Bojanića. Nakon rijalitija, Firči se povukao iz javosti, a na njegovom Fejsbuku se mogu naći fotografije na kojima se može videti koliko se zapravo muzičar promenio.

Ono što je šokiralo javnost kada je Fece u pitanju, jeste to što ga je bivša supruga Marina Perazić optužila za nasilje.

“Ivan je znao da me udari u nekoliko navrata. Ali nikada nisam ni pokušala da mu vratim”, govorila je ona za domaće medije.

Firči je, kako je govorila, umeo i da je vređa.

“Onog trenutka kada sam ga prevazišla, tačnije kada sam prestala da ga volim, nisu me interesovala njegova vređanja. Bilo me je sramota i razmišljala sam o tome kako će sve to uticati na našu decu. Srećna sam, jer sam se spasla otkad više nisam u toj zajednici. Oslobodila sam se svakodnevnog verbalnog zlostavljanja. Kao da sam se ponovo rodila. Od tada datira nova etapa u mom životu. Živim onako kako ja želim, slobodna da se ponašam onako kako meni prija i mislim svojom glavom, odgovorna za svoje postupke kako priliči zreloj, odrasloj osobi”, govorila je tada Marina Perazić.

– Svaki put kada joj zatreba publicitet, Marina je pričala takve priče, a svi ljudi iz javnog života znaju da se nakon određenog vremena pamti samo fotografija koja nam je objavljena u novinama. Iako to tada nije bilo prijatno, sve što se dešavalo između Marine i mene sada se čini kao dobra zabava – rekao je Ivan i ispričao svoj u stranu priče kako su se rastali.

– Jednog dana sam se vratio i zatekao prazan stan, jer je decu odvela bez najave, što me je šokiralo i pogodilo.

Evo kako on danas izgleda:

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

ZARAZA SE ŠIRI KROZ VODOVOD – Zbog infekcije BAKTERIJOM preminulo troje ljudi, a šestoro je u bolnici! Ovo su NAJUGROŽENIJE GRUPE

Drama u bolnici u Hrvatskoj zbog zaraze legionelom. Može se javiti u tuševima, bazenima, ali …