SVI JE GLEDATE NA TV, ONA JE SESTRA SEKE ALEKSIĆ: Vatrena crnokosa , niko nije znao da su sestre (FOTO)

Bez obzira na to što u Srbiji njeno ime nije naročito poznato, sestra Seke Aleksić u Bosni je zvezda.

Za mnogobrojne poštovaoce njenog rada ona je oduvek bila Seka, ali verovatno mnogi ne znaju da privilegiju da je tako zove i u bukvalnom smislu ima samo jedna osoba.

Naime, pevačica Seka Aleksić ima stariju sestru o kojoj je vrlo malo poznato u široj javnosti iako je i ona po zanimanju javna ličnost. Sestra Seke Aleksić zove se Ajsela Malkić i gotovo celog života živi u Bosni gde radi kao pevačica.

Sestra Seke Aleksić rođena je u Tuzli i čest je gost lokalnih TV stanica u Bosni. Godinama unazad Ajsela nastupa po tamošnjim lokalima a izvodi folk repertoar. Sa Sekom je u odličnim odnosima što najbolje potvrđuje činjenica da je jednom bila i gostujući vokal na njenom koncertu. Iako je Ajselina velika želja da sa Sekom snimi duet, to se još uvek nije dogodilo.

Bez obzira na to što u Srbiji njeno ime nije naročito poznato, sestra Seke Aleksić u Bosni je zvezda. Takvom statusu bar malo je doprinela člinjenica da ima naširoko poznatu Seku, a o njihovom odnosu pevačica je uvek govorila u superlativu.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

Pričalo se da Filip nije bio jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom se Prija viđala pre braka

Život Aleksandre Prijović već duže vreme je u žiži interesovanja Godine 2013. domaći mediji brujali …