OSTAĆETE U ŠOKU: Da li ste znali da Milena Ivanović IMA OVOLIKO GODINA , šta kažete na ovo

Priklanjanje Milene Popović vlastima u Srbiji izazvalo je brojne negativne reakcije u javnosti.

Inače, Milena Popović Ivanović srpska je političarka i narodna poslanica u Skupštini Srbije od 2020. godine. Članica je Srpske napredne stranke.

Milena je rođena u Beogradu, 1983. godine. Predaje na Univerzitetu u Prištini a takođe je doktorantkinja na Megatrendu. Radila je u kabinetu premijera, u sektoru za kulturu.

Priklanjanje Milene Popović vlastima u Srbiji izazvalo je brojne negativne reakcije u javnosti.

Popovićeva se pridružila Srpskoj naprednoj stranci početkom 2020. godine. Bila je 55. na listi Aleksandar Vučić – Za našu decu i time dobila poslaničko mesto u Skupštini.

Nekoliko je puta govorila o muževljevom ubistvu, napomenuvši jednom prilikom da neće dati javnu izjavu o identitetu njegovih ubica, ukoliko nije apsolutno sigurna.

U junu 2021. godine, Milena Popović je demonstrativno napustila sednicu Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji na kojoj je govorio Aleksandar Vučić, jer je na sednicu došao i Milan Radoičić, čovek koga sumnjiči za ubistvo svoga supruga.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

“MIROLJUB JE GURAO RUKU U DEKOLTE, NIJE SE BUNILA!” Zorica Brunclik šokirala izjavom o Bekuti: Kad sam videla, SRAM TE BRE BILO!

Nedavno se na mrežama pojavio snimak kako Zorica Brunclik kiti novcem koleginicu Anu Bekutu dok …