SRPSKA ESTRADA DANAS SE OPRAŠTA OD POZNATE PEVAČICE: Na sahranu prva stigla OVA koleginica

Lana Toković iznenada je preminula u 57. godini života.

Bila je srpska je muzičarka. Sa uspehom je završila klavir i solo pevanje. Bila je član dramske grupe u Beogradu. Profesionalni angažman u muzici započela je u svojoj 16. godini, prvo u Studiju 13, a potom u Studiju 6 Radio Beograda gde je postala najmlađi producent i muzički urednik. U veoma kratkom roku postala je i najmlađi solista Džez orkestra Radio Beograda, ali odlučuje da se posveti profesiji producenta. Snimila je preko 40 trajnih zapisa za fonoteku Radio Beograda. Odmah nakon toga, otvara svoj muzički studio u Beogradu za snimanje i komponovanje.

Njeni prijatelji, porodica i kolege sa estrade ostali su neutešni nakon nemilih vesti, a danas, na Novo groblje došli su da je isprate na večni počinak.

Među prvima pojavila se Zlata Petrović nema od bola koja nije uspela da zadrži suze.

Na ispraćaj Lane Toković vec su počeli da se okupljaju prijatelji i porodica preminule muzčarke. Svi plaču i jecaju a ono što kida dušu je da kapelom odzvanjaju njene pesme sa razglasa što je mnoge navelo na još veći plač.

Izvor: kurir.rs

Check Also

“Na trenutak nam je ZASTAO DAH” Trojica planinara tokom potrage za Milanom iz Niša naišli na MISTERIOZNE TRAGOVE – Otkrili šta su zatekli u NEPRISTUPAČNOM delu planine

Potraga za Milanom Đorđevićem (41) iz Niša traje i dalje na Suvoj planini, u delu …