POLICIJA ZATVORILA ŠKOLU I ĐAKE PO RAZREDIMA: Razlog je OVA fotografija ”Još uvek se tresem od straha”

Policija je na neko vreme zatvorila školu te učenike po razredima. Učenik, kako saznajemo, u trenutku kad je poslao fotografije nije bio u školi.

Dečak osmog razreda jedne osnovne škole u Zagrebu, saznajemo, poslao je fotografije s mecima i oružjem drugim učenicima u školi.

Zbog svega je reagovala policija te je na neko vreme zatvorila školu i učenike po razredima. Učenik, kako saznajemo, u trenutku kad je poslao fotografije nije bio u školi.

– Policija je došla i razgovarala s nekim učenicima. Pozvali su nas roditelje da dođemo po decu. Još uvek se tresem od straha. Noge su mi se odsekle – u dahu nam govori majka učenika koja je došla po svoje dete u školu.

– Imali smo situaciju u školi zbog čega smo po protokolu morali kontaktirati policiju. Možemo samo reći da deca, nastavnici ni ostali zaposleni naše škole nisu bili ni u jednom trenutku ugroženi. O detaljima ne možemo govoriti, ali još jednom naglašavamo da nije bilo nikakvog ugrožavanja jer se držimo svih sigurnosnih protokola – rekla nam je direktorka škole.

Izvor: 24sata.hr

Check Also

Snažan zemljotres potresao Crnu Goru! Podrhtavanje se osećalo na 70 kilometar udaljenosti!

Potres je registrovan 78 kilometara od Podgorice, odnosno 23 kilometra od Gacka u Bosni i …