Šokantan udar Anđusa na Bogdanovića: “Oni treba da idu u Sarajevo, a SRAMOTA je da u Beogradu serviraju te priče”

Fudbalski analitičar Rade Bogdanović već par godina je prva zvezda RTS-a i njegovi komentari posle utakmica se čekaju, naročito kada je u pitanju reprezentacija Srbije.

Publika se nekad složi, nekada ne, sa njim, ali mnogima je zanimljivo da čuju šta ima da kaže i način na koji će svoje mišljenje izneti.

Mnogima, ali ne i novinaru Dejanu Anđusu.

Nekadašnji voditelj emisije “KCN sport” koji posle tog programa nema baš jasnu ulogu u srpskoj javnosti sada je pričao o Bogdanoviću i izneo kako mu se ne dopada što iznosi mišljenje u Beogradu.

– Ja sam slušao tog kritičara. Uopšte ta sarajevska škola, ja ih inače pravo da ti kažem mnogo i ne volim u Beogradu. Ni te sarajevske fudbalere, ni te sarajevske muzičare. I da mi glume mangupe u Beogradu, ja na te fore ne nasedam, ja sam odrastao u centru ovog grada. I meni ti Željini igrači i navijači Sarajeva ne treba da sole pamet u mom rodnom gradu gde navijamo za reprezentaciju Srbije, odnosno nekada reprezentaciju Jugoslavije i za prestoničke klubove otkako smo ovde rođeni – rekao je Anđus.

@popmita2 #tiktokpoll #radebogdanovic #andjus #beograd #sarajevo #fudbal #fss #srbija #sergejmilinkovićsavić #dorcol #evropskoprvenstvo #popmita2 ♬ original sound – popmita2

Potom se osvrnuo verovatno na reči koje je Bogdanović imao za Sergeja Milinković-Savića, kada je izjavio kako trči “kao baba”. Anđus je nastavio sa svojom prilično diskutabilnom politikom po kojoj Beograd kao otvoren grad nije poznat.

– To je jedno mangupiranje koje je suviše dozvoljeno. I oni treba da idu u Sarajevo i tamo serviraju te priče, na sarajevskoj televiziji, a to je sramota da rade u Beogradu. I onda se on tako obruši na jednog igrača, pa se o tome priča, meni recimo taj lik dosta ometa gledanje svih prvenstava sa svojim pričama i pričicama, taj Rade Bogdanović – rekao je Anđus, pa je onda pričao o svojim vezama i vezicama.

Videćemo da li će biti Bogdanovićevog odgovora na ovo. Mada, šta i reći…

Foto: Youtube printscreen/Novo jutro/RTS Sport
Izvor: Srbijadanas.rs

Check Also

Ova 3 horoskopska znaka biće MAGNET ZA SREĆU u avgustu – Stiže im neočekivani priliv NOVCA, ali i uspeh na svim poljima

Iako neke planete, poput retrogradnog Merkura, mogu testirati naše strpljenje i mogućnosti, neki znakovi Zodijaka …