SIMPTOMA NIJE BILO: Ćana je pobedila TUMOR a evo kako da VI ZNATE ako je OVAKO odma idite kod DOKTORA

Suprug je bio u većem strahu od mene. Kad su mi rekli da je dijagnoza loša, on je vozeći kući promašio sve ulice, išao je u kontra smeru

Stanojka Bodiroža poznatija kao Ćana je otkrila deo svoje borbe sa opakom bolešću. Njoj su 2013. godine ustanovili da boluje od karcinoma, ali na svu sreću ga je na vreme otkrila.

“Nije bilo nikakvih simptoma, jednostavno sam jedno jutro ustala i pomislila da treba da idem kod lekara. Kada mi je saopšteno da imam tumor, sebi sam rekla: ‘Dobro, u životu sam imala mnogo borbi koje sam dobila. Ova je malo teža, ali ću i nju dobiti’. Tu bolest sam shvatila kao upozorenje, a ne kao kaznu. Bila sam sigurna da ću izaći kao pobednik, nijednog momenta se nisam uplašila”, ispričala je Ćana, a prenosi Mondo.

“Skoro celu 2013. godinu sam se borila. Sreća pa sam otišla na vreme, izbegla sam hemioterapije i zračenja jer je tumor bio u začetku. Verujte mi, u tom periodu sam imala potrebu da izgledam bolje nego što se osećam. Na kontrole sam odlazila našminkana, da pokažem i sebi i drugima da sam dobro. Operaciju sam podnela odlično, ali sam imala problem sa bakterijom stafilokokom, koja mi je umalo došla glave i zbog toga su morali još dva puta da me operišu.

Suprug je bio u većem strahu od mene. Kad su mi rekli da je dijagnoza loša, on je vozeći kući promašio sve ulice, išao je u kontra smeru. Morala sam da ga smirujem. Ja uopšte nisam paničila. Svaka bolest služi da nas poduči, osim ako se ne otkrije prekasno. To sam shvatila, zato sam nakon borbe snimila pesmu ‘Biće svega samo neće nas’”, završila je Ćana svoju ispovest.

Ako i vama “unutrašnje” čulo “govori” da vam je potreban pregled, treba to da uradite.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

ŠOKANTNI DETALJI: Dvostruko hapšenje u slučaju Danke Ilić – Novi dokazi otkrivaju užasnu istinu!

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, nakon čega su …