RADA RADENOVIĆ DANAS OVAKO IZGLEDA: Nakon toliko godina POTPUNO NEVEROVATNO (FOTO)

Emisiju “Rada sam” vodila je do 2018. godine, a onda se povukla sa malih ekrana.

Voditeljka Rada Radenović bila je jedna od najpopularnijih voditeljki u Srbiji i zaštitno lice televizije “Pink”.

Početkom dvehiljaditih važila je za jednu od najseksepilnijih devojaka na ovim prostorima, a oni koji su posećivali tada veoma popularne letnje festivale pamete kakvu je pometnju izazivala na plažama Budve i Herceg Novog.

Kada je napravila atraktivnu kratku frizuru, zbog neverovatne sličnosti sa filmskom zvezdom dobila je nadimak srpska Hale Beri.

No, njena lepota nije imala “premijeru” u “Cityju”, već u spotu Tošeta Proeskog za pesmu “Vo kosi da ti spijam”.

U vreme kada se o njenom izgledu najviše pričalo Rada je obilazila ordinacije plastičnih hirurga, ali – kao model. Pre nekoliko godina se, uz osmeh, prisetila kako je to izgledalo:

– Šetale su me od jednog do drugog plastičnog hirurga i tražile da im naprave grudi poput mojih. Na početku dvehiljaditih je bilo ludilo, a doktori bi obično „padali u nesvest“ kada bi u ordinaciji ugledali prijateljicu i mene. Ona želi da ima identične, a ja, po njihovim rečima, služim kao model za savršenstvo.

Rada je tokom višegodišnje karijere vodila brojne emisije od “City cluba”, preko “Vi pitate”, do “Zadruge” i emisije “Rada sam”. Poslednju navedenu vodila je do 2018. godine, a onda se povukla sa malih ekrana.

Rada je poslednjih godina posvećena svom sinu Petru, koji danas ima 11 godina, a kojeg je dobila, kako su pisali mediji, 2010. godine sa tada oženjenim biznismenom Dejanom Milićem, koji iz tog braka ima dvoje dece.

Bilo kako bilo, jasno je da Rada danas izgleda lepše nego ikada.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

Pričalo se da Filip nije bio jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom se Prija viđala pre braka

Život Aleksandre Prijović već duže vreme je u žiži interesovanja Godine 2013. domaći mediji brujali …