POKAZAO ŠTA MU JE GODINAMA BILO ZAGLAVLJENO U UVETU: Od prizora vam neće biti svejedno (VIDEO)

U njegovom slučaju kamera je, pred uobičajenog cerumena, otkrila da se u ušnom kanalu nalazi i nešto što ne bi tu trebalo da bude

Elis Lojd Džons (24) kupio je preko interneta “napravicu” za čišćenje ušiju, ali koja u sebi ima kameru i koja sprečava da ne preterate kad gurate štapić i oštetite ušni kanal.

U njegovom slučaju kamera je, pred uobičajenog cerumena, otkrila da se u ušnom kanalu nalazi i nešto što ne bi tu trebalo da bude.

Svoje “otkriće” podelio je a TikToku u videu koji je pregledalo skoro 6,5 miliona ljudi i koji je skoro sve zgrozio. Kamera je pokazala da osim uobičajene masnoće, u kanalu postoji i nešto što liči na papir. Uz malo muke uspeo je da izvuče “strani predmet” i onda je usledio šok! U ušima je imao nalepnicu za posebnu sortu jabuka – gala, a koju nije jeo godinama, praktično otkad je bio dete.

– Upozoravam vas, ovo što ćete videti je zaista odvratno – rekao je Elis u snimku koji je objavio na TikTiku i od koga je mnogima pripala muka.

– Nisam jeo gala jabuke godinama. Tako da mi je ovo godinama zaglavljeno u ušima – prokomentarisao je.

@metropolesoficial Ao limpar #ouvido, homem encontra #objeto inusitado perdido há anos. O vídeo de Ellis Lloyd Jones, 24 anos, viralizou nas redes sociais, com usuários perplexos com a descoberta de um #adesivo de maçã no ouvido. #TiktokNotícias ♬ som original – Metrópoles Oficial

Njegov video je izazvao hit reakcije na mrežama, najviše je bilo onih koji su se pitali kako nalepnica može da završi u uhu, ali skoro svi su se složili da je otkriće zaista odvratno.

– Fuj! Želudac mi se okreće – prokomentarisao je jedan korisnik ove mreže.

Izvor: objektiv.rs

Check Also

Pričalo se da Filip nije bio jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom se Prija viđala pre braka

Život Aleksandre Prijović već duže vreme je u žiži interesovanja Godine 2013. domaći mediji brujali …