PSI JE IZUJEDALI DO SMRTI: Jezivi detalji istrage , šetnja se završila kobno po nju

Mladu ženu koja je ranije ove godine ubijena na smrt dok je šetala nekoliko pasa u parku možda je ubio njen sopstveni ljubimac.

Nataša Džonston (28) šetala je osam pasa 12. januara kada se nekoliko njih obrušilo na nju u mahnitom napadu.

Umrla je od “višestrukih prodornih ujeda u vrat”, kasnije je čula istraga.

Policija Sarija, Velika Britanija, potvrdila je da je jedan od pasa, za koji se veruje da je američki buli, pripadao Nataši.

Policija je potvrdila da je psa uspavala, prenosi britanski “Telegraf”.

Policajci i dalje drže pet drugih pasa nakon forenzičkog veterinarskog izveštaja, ali su prošlog meseca vratili dva jazavičara njihovom vlasniku.

Portparol policije Sarija je rekao: “Sada smo primili forenzički veterinarski izveštaj i to je podeljeno sa mrtvozornikom Sarija. Usled toga su dva psa (oba jazavičara) vraćena vlasniku krajem aprila, a jedan pas koji je pripadao preminulom je uspavan. Ostalih pet pasa ostaju u privatnim odgajivačnicama i razgovaramo sa njihovim vlasnicima u vezi sa preporukama iz izveštaja”.

Nataša, iz južnog Londona, preminula je na licu mesta oko 15 časova, dok su drugoj ženi zbrinute rane od ugriza u obližnjoj bolnici.

Nijedna krivična prijava nije podignuta pre potpune istrage, koja bi trebalo da bude izneta sledećeg meseca na sudu mrtvozornika u Vokingu.

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

Iznenada PREMINUO poznati glumac u 56. godini – supruga i dvoje dece NEUTEŠNI

Vili je bio najpoznatiji po ulozi Kamekona Tupuola u krimi dramama “Hawaii Five-0” i “Magnum …