PRIJATELJI SE OPRAŠTAJU: Evo KO JE momak koji je nastradao kod Zrenjanina, devojka u TEŠKOM stanju

Mladić (24), iz Srpskog Itebeja, kod Žitišta, poginuo je na putu između mesta Žitište i Torak, kada je na njegov motocikl “kavasaki” automobilom “škoda” naleteo muškarac iz okoline Žitišta.

Sa poginulim mladićem na motociklu je bila i sedamnaestogodišnja devojka, koja je zadobila teške telesne povrede opasne po život. Ona se nalazi u Kliničkom centru Vojvodine i u kritičnom je stanju.

Kako se saznaje od meštana Srpskog Itebeja, mladić se doselio kod majke. Iza sebe je ostavio malog sina, koji živi sa majkom.

“Uvek je bio tu za sve”
– Razveo se od žene, a ona se preudala i odvela sina sa sobom. Radio je na građevini. Bio je duša od čoveka, pravi prijatelj, i u nevolji i u dobrom, uvek je bio tu za sve. Još nije bio u našem klubu, planirao je ovih dana da se učlani, ali eto, sudbina je htela drugačije – rekao je prijatelj poginulog mladića i član jednog Moto kluba iz Žitišta.

Majka nastradalog mladića je bolesna, a osim nje ima još dve sestre i prijatelji kažu da ne znaju kako će da preboli smrt sina.

Devojka (17) zadobila povrede opasne po život
Usled zadobijenih povreda, mladić je preminuo na licu mesta, dok je sedamnaestogodišnja devojka, koja je bila putnik na motociklu, zadobila teške telesne povrede opasne po život.

Prijatelji se opraštaju na društvenim mrežama
Jedan od prijatelja stradalog oprostio se od njega na društvenim mrežama rečima Stefana Simića:

– Kada nam odlazi neko drag, ne boli smrt, već boli sve ono što ide posle. Boli praznina koja nikada neće biti popunjena. Boli nemogućnost da još nešto uradimo za njega. Bole reči koje nismo rekli, a mogli smo. Bole suze. Bole uspomene. Bole ćutanja… Boli to što znamo da nikada više nećemo biti zajedno, što nećemo da ga vidimo i što neće da nam se javi. Boli to što će svuda da nam fali i što će uvek biti taj neko koji nedostaje…

Potom je prijatelj dodao:

– Brate, nije trebalo ovako da bude, imao si planove, život je bio pred tobom, tek si počeo da živiš život punim plućima. Neka te anđeli čuvaju, jer i ti si bio anđeo na zemlji. Nek ti je laka crna zemlja i nek su ti čisti putevi nebeski. Porodici najiskrenije saučešće. Poslednje zbogom, brate moj.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po nalogu glavnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Zrenjaninu, uhapsili su muškarca (56) iz okoline Žitišta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Izvor: srbijadanas.rs

Check Also

ŠOKANTNI DETALJI: Dvostruko hapšenje u slučaju Danke Ilić – Novi dokazi otkrivaju užasnu istinu!

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, nakon čega su …