PRE MADŽGALJA, DUBRAVKA MIJATOVIĆ JE BILA UDATA ZA NJEGA! Malo ko zna da joj je ovaj kolega prvi muž

Njihova ljubavna priča započela je tokom snimanja filma “Tri palme za dve bitange i ribicu”, gde su se prvi put sreli

Dubravka Mijatović, poznata po ulogama u serijama Bolji život i Srećni ljudi, kasnije u serijama Stižu dolari i Bela lađa, godinama unazad važi za jednu od najpopularnijih glumica na našoj sceni.

Dubravka Mijatović svojevremeno je bila u vezi sa legendarnim glumcem i pevačem Marinkom Madžgaljem, koji je preminuo 26. marta 2016. godine. Njihova ljubav bila je poput filma, a manje je poznato da je Dubravka pre Marinka bila u braku sa još jednim poznatim kolegom.

Dubravka i Marinko su bili u braku od 2007. do 2014. godine i zajedno su dobili ćerku Saru.

Međutim, malo ljudi zna da je Dubravkin prvi suprug bio glumac Goran Radaković. Njihova ljubavna priča započela je tokom snimanja filma “Tri palme za dve bitange i ribicu”, gde su se prvi put sreli.

Iako su se kasnije razveli, Dubravka i Goran su ostali u dobrim odnosima. Dve godine nakon venčanja, dobili su ćerku Ivu. Goran je u nekoliko intervjua naglašavao koliko je Dubravka divna majka.

– Duda je dobra majka, isto kao što se i ja trudim da budem dobar otac. Nedavno je dobila drugu ćerku i oboje sarađujemo oko Ivinog vaspitanja. To je to.

Foto: Printscreen/Printscreen
Izvor: Alo.rs

Check Also

POKAZAO ŠTA MU JE GODINAMA BILO ZAGLAVLJENO U UVETU: Od ovoga će vam se ŽELUDAC OKRENUTI (VIDEO)

Elis Lojd Džons (24) kupio je preko interneta “napravicu” za čišćenje ušiju, ali koja u …