“KOPALA SAM I UHVATILA SAM GA U PREVARI” Seka Aleksić napokon progovorila o preljubi: Primetila sam po njemu da se nešto dešava…

Pevačica Seka Aleksić otkrila je svojevremeno da je uhvatila bivšeg partnera u prevari. Inače, Seka je danas u srećnom braku sa Veljkom Piljikićem, sa kojim ima dvojicu sinova, Jakova i Jovana, a nepoznate detalje iz privatnog života je otkrila je u podkastu kod Anastasije Grujić.

– Jednom sam doživela da me prevario i to sam otkrila sama – rekla je tada pevačica i dodala:

– Kopala sam, zato što sam osetila da sam u pravu. Primetila sam po njemu da se nešto dešava i krivo mi je što nisam to brzo sanirala. Ja sam to još pre osetila i htela sam da raskinem sa tom osobom, ali eto, čekala sam da vidim to crno na belo.

Kako je tada rekla, odmah je na tu vezu stavila tačku, a onda se u njenom životu pojavio suprug Veljko.

Podsetimo, pevačica Seka Aleksić danas ima dva sina Jovana i Jakova, a svojevremeno je podelila svoj put do potomstva.

Kako je navela tada Seka je išla na vantelesnu oplodnju, a po savetu svog duhovnika, oca Nikole, i na predlog još jednog sveštenika, počela je da pijem ulje Svetog Nektarija, nakon čega je i zatrudnela.

– Moj put ka potomstvu nije bio lak, ja sam osoba koja je sedam godina čekala da dobije dete. Moj suprug i ja smo se sedam godina borili da dobijemo dete. Vantelesna oplodnja je samo 30 odsto. Ja sam radila tri vantelesne oplodnje, treća je uspela, prve dve su bile bezuspešne. Kada smo rešili moju insulinsku rezistenciju to je bilo mnogo lakše, pila sam tablete četiri godine, one su pomogle da se taj problem reši. Kada smo se odlučili za treću vantelesnu oplodnju, po savetu svog duhovnika, oca Nikole, i na predlog još jednog sveštenika, to je otac Aca, njegov kolega, počela sam da pijem ulje Svetog Nektarija. Otac Aca je bio na Egini i doneo je ulje Svetog Nektarija, i rekao mom duhovniku, ocu Nikoli, da da meni i mom suprugu Veljku – počela je Seka.

– Što se tiče ulja Svetog Nektarija tu postoji jedan pravilnik, ne možete ga koristiti bez blagoslova i postoje pravila kako se koristi, koliko kapi se uzima. Žena to popije, pričesti se i onda odlazi na proces vantelesne oplodnje. Mi smo to sve ispoštovali, Veljko i ja. Ja sam se pričestila i otišla na vantelesnu i hvala Bogu rodio se moj Jakov.

Foto: Petar Aleksić
Izvor: Blic.rs/Kurir.rs

Check Also

NASLEDIO KUĆU OD PREMINULOG UJAKA Umalo ga strefio infarkt kada je video šta je iza nameštaja

Bilo ga je svugde po kući i toliko je dobro sakriveno da ga ni ja …