POZNATA GLUMICA POGINULA NA ISTOM MESTU GDE I TOŠE PROESKI: Zbog onoga ko je OPTUŽEN za njenu smrt ZANEMEĆETE

Važila je za jednu od najlepših glumica na Balkanu

Hrvatska glumica Dolores Lambaša tragično je nastradala 23. oktobra 2013. godine od zadobijenih povreda nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila kod Slavonskog broda. Podsetimo, na toj deonici, na identičnom mestu stradao je i Toše Proeski, makedonski pevač anđeoskog glasa 16. oktobra 2007. godine.

Tog kobnog dana za volanom je bio njen prijatelj i kolega, Stojan Matavulj, koji je zbog ove tragedije proveo osam meseci iza rešetaka.

Dolores se kobne večeri vraćala iz Beograda za Zagreb. Njen prvobitni plan bio je da sa kolegom Stojanom Matavuljem prespava u hotelu u Iloku, međutim, u poslednjem trenutku odlučili su se za noćnu vožnju. Nakon zabave sa prijateljima, Dolores i Stojan krenuli su put Zagreba. 23. oktobra 2013, u 6.45 ujutru, njihov automobil, koji je vozio Matavulj, sudario se sa drugim vozilom.

Od siline udarca oba vozila sletela su s puta, a mlada glumica, iako je bila vezana, izletela je kroz prozor.

“Nisam ga prepoznao i samo sam mu rekao da sam u redu, a on mi je odgovorio da je njegova saputnica teško povređena. Tada sam video da neko leži pored, on se vratio do nje i kleknuo, dozivao je… Grozna situacija. U međuvremenu su se neka vozila zaustavila, a vrlo brzo došla je i Hitna pomoć”, prepričao je nakon nesreće jezivu scenu vozač automobila sa kojim su se sudarili Dolores i Stojan.

Sa teškim povredama abdomena i unutrašnjih organa, Dolores je prevezena u bolnicu, gde je odmah operisana. Međutim, zbog težine njenih povreda lekari nisu bili optimistični. Samo nekoliko sati kasnije izgubila je bitku.

Nesreća u kojoj je tragično stradala Dolores Lambaša dogodila se kod Slavonskog broda, na istoj deonici puta na kojoj je 6 godina ranije poginuo i Toše Proeski.

Njen privatan život konstantno je intrigirao javnost. Naime, Dolores je bila poznata po vezama sa starijim muškarcima, a jedan od njih bio je čuveni glumac Frano Lasić, koji posle tragedije nikada nije želeo da govori o svojoj bivšoj devojci.

U poslednjem, neobjavljenom intervjuu, koji je dala za hrvatske medije izjavila je da joj je jedina želja da bude živa i zdrava.

“Za trideset godina volela bih biti živa i zdrava. Volela bih i dalje glumiti, ploviti i loviti ribu. Ma ne treba meni puno. Mene mogu povrediti samo razočaranja. Znam koliko sam spremna učiniti za ljude koji uspeju da uđu u prvi krug mog srca, ta ljubav je bezuslovna. Ali kada očekujem isto od tih ljudi, gotovo uvek se razočaram. U životu je najbolje očekivati određene stvari samo od sebe i sam sebi dokazivati vlastiti rast”, rekla je tada Dolores.

Iako je imala buran ljubavni život, otkrila je da još čeka da joj neko uputi najlepše reči:

“Najlepše su mi one koje sam stigla iščitati iz jednih očiju i koje su i pre nego što su bile izgovorene zastale negde u uskomešanoj utrobi jer nisu postojale reči kojima bi ih se moglo izreći. Ali one najbolje će mi, volim verovati tako, neko tek izreći”, završila je.

Izvor: 365srbija.com

Check Also

ZARAZA SE ŠIRI KROZ VODOVOD – Zbog infekcije BAKTERIJOM preminulo troje ljudi, a šestoro je u bolnici! Ovo su NAJUGROŽENIJE GRUPE

Drama u bolnici u Hrvatskoj zbog zaraze legionelom. Može se javiti u tuševima, bazenima, ali …