POZLILO ZLATI PETROVIĆ! Evo zašto i kako je pevačica došla u ovakvo stanje

Zlata Petrović došla je među prvima da isprati svoju koleginicu Lanu Toković na večni počinak, a pevačica je bila potresena pa joj se u jednom momentu i slošilo.

Poznata srpska muzičarka Lana Toković preminula je iznenada u 57. godini.

Mnogobrojni prijatelji, porodica i kolege ostali su neutešni nakon nemilih vesti, a danas, na Novo groblje došli su da je isprate na večni počinak.

Među prvima na kremaciji pojavila se Zlata Petrović, koja je bila potpuno slomljena i nije mogla da zaustavi suze.

Ujednom momentu, Zlati se slošilo, pa su prijatelji odmah pritrčali da pomognu pevačici i dali joj vodu da popije. Nakon nekoliko trenutaka Zlata se povratila i ostala je da stoji ispred kapele sa ostalim ljudima koji su došli da odaju Lani poslednju počast.

Podsetimo, kako je njena bliska prijateljica za Informer otkrila, Lana je preminula na VMA nakon što je dve nedelje bila u komi.

– Lana je imala težak oblik korone i ležala je u Batajnici. Nikom nije jasno kako je dobila koronu i gde. Mi smo stalno bili uz nju i niko iz njenog okruženja je nije imao. To je ostavilo posledice na njenim plućima pa je zbog toga išla na VMA. Na VMA joj je skočila visoka temperatura, nikako nisu mogli da je skinu danima. Dobila je sepsu, lekari su učinili sve što su mogli ali već je bio kraj. Bila je dve nedelje u komi – otkrila je ona za naš portal.

Izvor: informer.rs

Check Also

EVO ŠTA RADI DUŠKO TOŠIĆ U NEMAČKOJ DOK MISLI DA GA NIKO NE GLEDA: Slučajno snimljeno sve, a ona se ne odvaja od njega VIDEO

Duško Tošić odveo je ćerku Niku u Nemačku, kako bi zajedno, uživo pratili Evropsko prvenstvo. …