NOVAC NE SME DA STOJI NA OVOM MESTU U KUĆI: Stara verovanja kažu da ćete tako privući BEDU

Mnogi od nas rado drže gotovinu i ušteđevinu kod kuće, ali možda niste ni znali da postoje određena mesta u kući i stanu na kojima ne bi trebalo da držite svoj novac.

Kako savetuju ezoteristi i stručnjaci za Feng Šui, mesto na koje odlažete novac treba da bude dovoljnu skriveno da provalnici ne mogu lako da ga nađu, ali “skladište” dragocenosti trebalo bi da bude i energetski snažno.

Ezoteristi preporučuju čuvanje ušteđevine u jugoistočnom delu kuće, jer se tamo nalazi takozvana zona bogatstva! Uz to, ne smemo zaboraviti da u kući svakog od nas postoje četiri mesta na kojima nije dobro čuvati novac, kako kapital ne bi počeo da se smanjuje!

Predsoblje

Ezoteričari tvrde: ovde se nakuplja neverovatno velika količina negativne energije. Ulazi u vašu kuću, kad otvorite vrata, prođe kroz prag… Morate shvatiti da negativna energija ni na koji način ne sme da ometa tok finansija u vašoj kući, pa stoga ovaj prostor nikako nije pogodan za držanje novca.

Spavaća soba

Stručnjaci za Feng Šui kažu da novac ovde “pada u hibernaciju”, što znači da se neće gomilati. Naravno, plata se može staviti na jednu (samo jednu, ne više!) noć ispod madraca, ali nakon toga vaš novac treba da odaberete drugo mesto.

Toalet ili kupatilo

Sigurno ste u raznim filmovima mogli da vidite kako se novac i dragocenosti kriju u kotliću za ispiranje wc šolje. Ovaj pristup takođe nije pogodan: ni kupatilo, ni toalet ne mogu biti dobro mesto za uštedu. Deluju da novac “otpliva” od svojih gospodara.

Fotografije i knjige

Često ljudi prave „gnezdo“ u knjigama ili albumima fotografija. Ako i vi to učinite, nemojte se iznenaditi da vaš novac klizi kroz prste. Stvar je u tome što su ovi predmeti često izvori negativne energije, pa držanje novca tu jednostavno nije poželjno.

Gde čuvati novac?!

Najpovoljnije mesto za držanje novca je kuhinja. Ova soba ima iznenađujuće pozitivnu “auru”. U blizini mesta za odlaganje trebalo bi da stavite maskote za novac, čak možete da instalirate mali akvarijum sa ribama. Istina, prekomerna količina dekora može, naprotiv, da privuče siromaštvo u vaš život!

Izvor: pink.rs

Check Also

“MIROLJUB JE GURAO RUKU U DEKOLTE, NIJE SE BUNILA!” Zorica Brunclik šokirala izjavom o Bekuti: Kad sam videla, SRAM TE BRE BILO!

Nedavno se na mrežama pojavio snimak kako Zorica Brunclik kiti novcem koleginicu Anu Bekutu dok …