PORAŽAVAJUĆA ISTINA O ŠABANU IZAŠLA NA VIDELO: Šokiraćete se u potpunosti

Otkriveno zašto mu je naglo opala sva kosa.

Zaštitini znak kralja narodne muzike, Šabana Šaulića, godinama je bila perika koju je nosio jer je izgubio kosu.

I sam pevač jednom prilikom je za medije priznao kako je došlo do toga.

Šaulić je 2001. godine odlučio da prestane da nosi periku i tada smo imali prilike da ga vidimo u potpuno drugačijem svetlu. Njegovo prvo pojavljivanje bez perike bilo je u Grand Paradi, kada ga je Milovan Ilić Minimaks najavio:

– Dok sam imao svoju kosu koristio sam neku kremu koja je davala sjaj kosi. Ja sam to ludački mazao, a imao sam dugu, predivnu kosu. I onda je taj preparat uzeo danak i onda je počela naglo da mi opada kosa i brzo sam je izgubio. Prvo sam u Nemačkoj napravio jedan tupe – objasnio je Šaban tada.

– Spremite se na šokove, jer ovo je Grand šou. Nastupa sa novim imidžom. Dakle, dosad neviđeni Šaban Šaulić. Tebe ljudi vole i zbog pesme, ali verujem da su sad malo šokirani i oduševljeni tvojim novim imidžom. Jesi li ti isto zadovoljan?

– Ide mi kosa u oči, izvini – našalio se tada Šaban na svoj račun.

Podsetimo, Šaban Šaulić je jednom prilikom objasnio kako je odlučio da skine periku jednom zauvek:

– Mislim da je prvi košarkaš Sale Đorđević to uradio i onda sam i ja odmah za njim. Pomislio sam: “Hvala dragom Bogu što ima još neko, da mogu da se rešim ove bede.” Skinuo sam je i više je nikad nisam stavio.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

“MIROLJUB JE GURAO RUKU U DEKOLTE, NIJE SE BUNILA!” Zorica Brunclik šokirala izjavom o Bekuti: Kad sam videla, SRAM TE BRE BILO!

Nedavno se na mrežama pojavio snimak kako Zorica Brunclik kiti novcem koleginicu Anu Bekutu dok …