MILOŠ IZ KURŠUMLIJE PRESEKAO KROMPIR PA DOŽIVEO ŠOK: Ono što je video ostaće mu zauvek u PAMĆENJU (FOTO)

Nikad ranije nije mu se dogodilo ništa slično

Znakovi su svuda oko nas, neki ih primećuju dok drugi pored njih lagano prolaze. Međutim, ono što je prošle godine video Miloš Đokić i to u krompiru nemoguće je bilo ne uočiti, ali i shvatiti na sebi svojstven način. Krompir koji je želeo da spremi za ručak zauvek će mu, kako kaže ovaj mladić iz Kuršumlije, ostati urezan u pamćenju.

– Presekao sam krompir i u sredini sam ugledao dve linije koje se preklapaju, a koje liče na pravoslavni krst. Ovako nešto prvi put vidim, pogotovo u krompiru, čuo sam da se ljudima ukazivao krst na drvetu, ali eto, meni baš u krompiru – rekao je Miloš Đokić.

Do ovog krompira došao je sasvim slučajno, kupujući ga u lokalnoj prodavnici. Nikad ranije nije mu se dogodilo ništa slično.

– Shvatio sam to kao neki Božji znak, nadam se naravno da će to biti nešto pozitivno – dodao je Miloš uz osmeh.

Prema njegovim rečima, u pitanju je kopaonički krompir koji se uzgaja u selu Igrište i na Kopaoniku. Karakteriše ga velika krupnoća ploda i organski sistem gajenja jer se uzgaja na većim nadmorskim visinama gde nema štetočina ni krompirove zlatice.

Izvor: rina

Check Also

“MIROLJUB JE GURAO RUKU U DEKOLTE, NIJE SE BUNILA!” Zorica Brunclik šokirala izjavom o Bekuti: Kad sam videla, SRAM TE BRE BILO!

Nedavno se na mrežama pojavio snimak kako Zorica Brunclik kiti novcem koleginicu Anu Bekutu dok …