POKUŠAO JE DA POBEGNE DRUGOVIMA, A ONDA JE POKOŠEN! Očevici opisali detalje jezive nesreće na Novom Beogradu: Dečaku (10) se BORE ZA ŽIVOT

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na Novom Beogradu, teško je povređen dečak (10), a lekari u Urgentnom centru sada mu se bore za život.

Nesreća se dogodila na uglu Jurija Gagarina i Nehruove na Novom Beogradu. Očevici stravične nesreće opisali su za “Blic” šta se tačno dogodilo sinoć.

– Bio je sa drugarima u pekari, jeli su pa su izašli, bili su usplahireni, prepirali su se oko nečega. Išli su preko ulice trotinetom – opisuje stravičan događaj za “Blic” prodavačica iz obližnje pekare.

Pokušao je da pobegne od drugova pre nesreće

Kako ona dalje navodi, grupa dečaka se maltene igrala nasred puta, a onda se desila saobraćajna nesreća.

– Udareni dečak uzeo drugu 200 dinara i krenuo da pobegne trotinetom, u tom trenutku je naišla žena i udarila ga kolima – kaže prodavačica za “Blic”.

Vozilo marke “pežo” je, kako se navodi, udarilo u dete juče oko 21 čas.

Istragu vodi Treće osnovno javno tužilaštvo, a dečak je u teškom stanju i u Urgentnom centru mu se lekari bore za život.

Izvor: Blic.rs

Check Also

“Na trenutak nam je ZASTAO DAH” Trojica planinara tokom potrage za Milanom iz Niša naišli na MISTERIOZNE TRAGOVE – Otkrili šta su zatekli u NEPRISTUPAČNOM delu planine

Potraga za Milanom Đorđevićem (41) iz Niša traje i dalje na Suvoj planini, u delu …