MONSTRUOZNO: Izb* sestru i blizance više od 100 PUTA, mrtvog brata bacio kroz prozor, policija u kući zatekla SCENU IZ HOROR FILMA

Muškarac koji je u Dablinu izbo svog mlađeg brata i dve sestre stotinu puta pre nego što je izbacio telo dečaka kroz prozor priznao je ubistva.

Endi Keš ubio je svoju 18-godišnju sestru Lizu Keš i osmogodišnje blizance, Kristi i Čelsi Koli u Dablinu u septembru 2022. godine.

Na sudu su saopšteni užasni detalji napada koji je izveo u domu koji su delili u Talahtu. Keš je dobio tri odvojene doživotne kazne zbog ubistva, prenosi BBC.

Na sudu su se čula snažna svedočenja rođaka žrtava, uključujući i njihovu majku Margaret Mekdon.

“Naš ceo svet je nestao i ništa to neće promeniti. Do kraja života moraćemo da živimo sa ovim ogromnim bolom”, rekli su.

Taksista čuo vrištanje, Keš mu rekao da pozove policiju

Irska policija je rekla da je uoči ubistva porodica obeležila godišnjicu smrti rođaka. Detektiv Robert Viti je rekao da se pio alkohol i da nekim članovima porodice nije bilo prijatno zbog nekih stvari koje je govorio Endi Keš.

Keš je nakon toga otišao sa okupljanja i taksijem se odvezao do porodičnog doma i ušao unutra, dok je taksista čekao u autu. Na sudu je rečeno da su blizanci Čelsi i Kristi spavali u krevetu dok je Lisa gledala TV u drugoj sobi.

Taksista je čuo vrištanje ali nije znao odakle dopire. Keš je zatim izašao iz kuće i rekao taksisti da pozove 999.

Kada je stigla Jedinica za hitne slučajeve Garde (ERU), videli su Keša na spratu kako se ponaša nervozno i agresivno.

Bacio je televizor sa gornjeg sprata i dok su se policajci približavali kući, obesio je dete sa prozora. Dete, koje je već izgledalo beživotno, palo je na zemlju, rekao je detektiv.

Policajci su uspeli da uđu u kuću ali im nije dozvoljavao Keš koji je i dalje bio agresivan. Kada su najzad uspeli da uđu unutra, zatekli su horor.

“Unutra je bio pokolj”

Na sudu je rečeno da je unutra bio pokolj i da su sve tri mlade žrtve zadobile “katastrofalne” povrede. Lizu su pronašli teško povređenu na dnu stepeništa ali nisu uspeli da je spasu.

Obdukcijom je otkrivena 71 povreda lica, vrata, grudnog koša i udova. Bilo je i znakova da je tinejdžerka pokušala da se odbrani.

Kristi je pretrpeo 107 oštrih povreda pre nego što je izbačen kroz prozor na prvom spratu kuće.

Njegova sestra bliznakinja Čelsi je izbodena i isečena 65 puta.

“Tražio je novac”

Kada je stigao kući, Keš je prvo ušao u Lizinu sobu. Ona je rekla svom starijem bratu da nema novac i da ne bi trebalo da bude ovde.

Keš je tada počeo da ubada Lizu na vratima njene spavaće sobe pre nego što je krenuo na blizance.

Keš je u utorak na sudu rekao da je kriv po optužbama za ubistvo.

Foto: Printscreen Tweet
Izvor: Kurir.rs

Check Also

OVO SE NIKADA DO SAD NIJE DESILO: Prestonici preti jak udar TORNADA – Građanima NAREĐENO da ne izlaze napolje

Stanovnici Moskve zamoljeni su da se danas uzdrže od izlaska napolje po lošem vremenu zbog …