POJAVIO SE U SLAGALICI PA PRED SVIMA REKAO KO MU JE SESTRA: Zavladala je totalna tišina (VIDEO)

U međuvremenu se mnogo toga promenilo

Teško je biti brat devojke koja je pameću osvojila Srbiju. Posebno je teško kad pokušaš da se takmičiš u istom kvizu – a upravo to je uradio Slaviša Milovanović, brat sad već čuvene “Sabaton Sanje”, pobednice prethodnog ciklusa popularne “Slagalice”.

Slaviša je učestvovao u emisiji koja je emitovana 8. marta, baš na Dan žena, i sve oči su bile uprte u njega kad je voditeljka objavila da je on brat svima omiljene Sanje. Slaviša je rekao da se već takmičio u “Slagalici” pre pet godina, ali da tada nije bio uspešan.

U međuvremenu se mnogo toga promenilo, pa je između ostalog i njegova sestra pokidala u kvizu, proslavila se pameću i oduševila švedski metal bend “Sabaton” jednim odgovorm. Sanja je postala favorit jednog dela publike, dok je drugi deo navijao za Milicu Marković – i baš njih dve su se našle u finalu, iz kog je Sanja izašla kao pobednik.

Ukratko, devojka kida. I sad je Slaviša rešio da krene njenim stopama i da pokuša možda da stigne sestru. On je pre početka takmičenja otkrio da mu je Sanja dala nekoliko saveta kad je ovaj kviz u pitanju, ali je rešio da ih ipak zadrži za sebe i da ne otkrije o čemu se tačno radi.

Nažalost, saveti baš i nisu upalili pa je Slaviša izgubio na kraju – ali je ispao podjednak simpatičan kao njegova sestra. Ko zna, možda će se pojaviti opet pa bude “treća sreća”.

Izvor: espreso.co.rs

Check Also

ŠOKANTNI DETALJI: Dvostruko hapšenje u slučaju Danke Ilić – Novi dokazi otkrivaju užasnu istinu!

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, nakon čega su …