OVO JE MOLITVA KOJA REŠAVA SVE VAŠE PROBLEME: Jako je VAŽNO da je izgovorite NA OVAJ NAČIN

Bez istinske vere, nema ni napretka. Ako želite da vam se želje ostvare, prepustite se ovoj molitvi

Stvari se najbolje odvijaju kada sam otvorena i ponizna; kada predam sve što jesam, želim i imam, kada dopustim Božanskoj milosti da teče kroz mene.

Ukoliko to uspem da učinim, moj posao se odvija neometano, moje telo se isceljuje, moji odnosi se produbljuju i tačno znam šta moram da učinim i gde ići u svakom trenutku.

Božanska milost koja deluje kroz mene ne deluje samo za moju dobrobit, ona takođe deluje za dobrobit svih. Ukoliko se mogu otvoriti i slediti tu inspiraciju, sve što radim usklađeno je s najvišom svrhom i ništa drugo ne pruža tako dobar osećaj.

Ovo su molitve koje celo vreme izgovaram, te primenjujem za razne situacije.

“Molim te, iskoristiti me.”

Ova molitva je izvrstan podsetnik da magija uvek želi da radi kroz nas i pomoću nas izvodi čuda. Što više se predamo ovom vođstvu, više isceljivanja i magije ćemo videti u našim životima! Poslovne prilike, besplatne stvari, lepe reči i mnogo drugih stvari pojavljivaće se niotkuda, samo ako dopustimo da budemo vođeni.

“Ovo, ili nešto bolje”

Ponekad mi jako želimo nešto i želimo da se to realizuje na određen način. Ova molitva nas podseća da nikada ne možemo biti svesni svih mogućnosti koje nas čekaju. Ponekad nismo svesni kako ne bi bili zadovoljni s onim što želimo i da će umesto toga nešto još puno bolje doći u naše živote.

To je nevjeroatno oslobađajuće. Ne moramo sve znati. Samo trebamo ostati otvoreni i prihvatiti kako možemo imati nešto bolje od onog što želimo.

“Neka ovo bude za najviše dobro svih”

Mi se ne možemo osećati dobro kada dobijamo nešto dobro na štetu nekog drugog. Istinska magija uključuje sve.Zdraviji i srećniji vi – zdraviji i srećniji vaši prijatelji, znači zdravija zajednica u celini, znači efekt valova zdravlja i sreće u svim smerovima.

Ova molitva osigurava da ono što stvarate u vašem životu koristi svima i da ste moćna sila dobra. Možete biti sigurni da je ono što činite i tako postajete dar svima.

“Sav sam Tvoj”

Svi moji talenti, sva moja stručnost, sva moja mudrost, svi moji snovi, sva moja očekivanja – sve je tvoje. Kada se u potpunosti predamo, mi dopuštamo da nam se život prožme magijom i da naš život neometano teče. Ponekad se bojimo ideje prepuštanja naših finansija ili našeg braka, ali nismo se zaista otvorili milosti sve dok ne predamo sve.

Kada nudimo sve više i više i više onoga što imamo, više čarolije će doći u naš život.

“Predajem se Tebi. Molim te pomozi mi. Molim te transformiši ovo. “

Ponekad se ništa ne odvija kako treba. To je zapravo savršeno jer se možemo predati Božanskoj milosti.Bez obzira s kojim problemima se suočavate u životu i bez obzira na greške koje ste počinili, sve to može biti transformirano i isceljeno.

“Ja sam otvoren. Molim te, deluj preko mene. “

Ova molitva nas podseća – što se više otvorimo, više milosti možemo primiti. Svaki put kada ste povređeni, izrecite ovu molitvu i odmah ćete osetiti njenu čaroliju. Svaka nevolja ili prepreka je prilika da se otvorimo i budemo ponizniji. Ako to možemo prihvatiti, postajemo nepobedivi.

“Šta je lek?”

Postoji lek u svemu. Ključ njegova pronalaženja je odoleti potrebi “shvatiti ga” ili “doći do njega promišljanjem”, jer bi to bilo analogno stvaranju priče kako bi se bolje osećali u toj situciji.

Ukoliko stvarno želimo znati kako lek izgleda, moramo biti otvoreni prema odgovoru, bez obzira na koji način on dođe do nas, bez toga da opsesivno razmišljamo o tome previše, već da ga jednostavno primimo.

“Hvala.”

Ova molitva je savršena za svaku situaciju, prijatnu ili neprijatnu.

Kada kažemo “hvala”, to je kao da kažemo:

“Ja prihvatam ovaj izazov, otvoriću se još više više, tako da me možeš koristiti za najviše dobro svih nas.”

Kada izgovorite tu molitvu znači da prihvatam sve što vam se događa i to koristite na najbolji mogući način. Pre nego što izgovorim molitvu, zatvorim oči, okrenem svoje lice i dlanove prema nebu. Zatim izgovorim molitvu i čekam odgovor. Ponekad je odgovor sunčev zrak ili drhtaj niz leđa.

Ponekad se moje srce još malo više otvori i to mi pokazuje da je moja molitva uslišana.

Izvor: stil.kurir.rs

Check Also

SUTRA JE VELIKI PRAZNIK – DUHOVI: Ovo URADITE obavezno kako biste u svoj dom doneli BLAGOSTANJE!

Duhovi ili Trojice su pokretni praznik, koji uvek pada u pedeseti dan od Vaskrsa. Posvećen …