OVO JE ĆERKA MIROSLAVA ILIĆA: U braku je sa našim POZNATIM POLITIČAREM, htela napustiti Srbiju međutim… (FOTO)

Ćerka Miroslava Ilića, Marija retko se pojavljuje u javnosti, a te retke prilike uglavnom su koncerti njenog popularnog oca te je mesto u prvim redovima reflektorima obasjanih hala tradicionalno rezervisano za čitavu porodicu.

Sa suprugom Draganom Šutanovcem sa kojim je godinama u skladnom i srećnom braku Marija je dobila dva sina Predraga i Strahinju koji pevaču pružaju najveću podršku u životu i karijeri te često voli da kaže da su ga upravo unuci podmladili.

Bivši ministar odbrane i ćerka Miroslava Ilića, sudbonosno “da” izgovorili su pre više od 20 godina , a malo je poznato da je svedok na venčanju svom dugogodišnjem prijatelju i saradniku bio nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić. Venčanje se održalo u opštini kao i Sabornoj crkvi da bi se proslava koja se i danas prepričava nastavila u prestižnom hotelu u Beogradu.

Posebno upečatljiv trenutak na slavlju bio je i taj kada se Tadić latio mikrofona i otpevao hit Miroslava Ilića “Tebi, moja verna drugo”.

Dragan i Marija Šutanovac upoznali su se u kafiću, političar je vrlo brzo pao na čari ćerke Miroslava Ilića te je morao i te kako da se pomuči kako bi je osvojio, ali tvrdi da nikada nije zažalio za tolikim trudom.

– Kada smo prvi put pričali nasamo, pitao sam je kako se preziva. Odgovorila mi je Ilić. A ja mrtav-ladan pitam: “Kao onaj pevač Miroslav Ilić?” Potvrdila mi je i usput me upitala zašto me njeno prezime asocira na Miroslava Ilića. Ja kažem: “Pa, dobro, može i kao Milovan Ilić Minimaks.” Tek onda sam saznao da je ćerka poznatog estradnog umetnika – ispričao je Šutanovac svojevremeno ovu anegdotu, podseća Story.

Marija Ilić završila je prestižne škole u inostranstvu i radila na rukovodećim pozicijama u nekoliko banaka. Studije menadžmenta je završila u Velikoj Britaniji i Francuskoj i uz zavidnu karijeru uspela je da bude i posvećena majka. Pre poznanstva sa Draganom podnela je zahtev za iseljeničku vizu za Kanadu. Pozitivan odgovor dobila je nakon dve i po godine i kada je ostalo još samo da se plati taksa kako bi i Dragan mogao da pođe sa njom, istog dana saznala je da je trudna, pa su odlučili da ne napuštaju Srbiju.

Izvor: kurir.rs

Check Also

“MIROLJUB JE GURAO RUKU U DEKOLTE, NIJE SE BUNILA!” Zorica Brunclik šokirala izjavom o Bekuti: Kad sam videla, SRAM TE BRE BILO!

Nedavno se na mrežama pojavio snimak kako Zorica Brunclik kiti novcem koleginicu Anu Bekutu dok …